Resultaten voor quiche lorraine piet huysentruyt

Quiche met prei

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/quiche-lorraine

... quiche lorraine - quiche lorraine is een quiche met prei en boerenham. Hét geknipte gerecht voor wie zin heeft in iets lekkers dat niet te veel voorbereiding vraagt: 25 minuutjes en je oven doet de rest! quiche maken was nog nooit zo gemakkelijk met ...

Restverwerking: Quiche Lorraine | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/quiche-lorraine

... skaat. Verdeel de afgekoelde prei en spekjes over het bladerdeeg. Strooi er kaas over en giet er het eiermengsel overheen. Zet de quiche dan in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 35 à 40 minuten. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg 2 stukken prei 250 gr gezouten spekblokjes 2 eieren 2 eierdooiers 1 dl room 1 dl melk 100 gr geraspte emmental peper en zout nootmuskaat ...

Quiche lorraine | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/quiche-lorraine-0

... de taartbodem. Klop de eieren los met de room. Breng op smaak met peper en zout. Giet het roommengsel over de spekblokjes. Bak de quiche 35 minuten in de oven. Tip:   In het oorspronkelijke recept wordt geen kaas gebruikt. Maar niets belet je om wat geraspte gruyère of comté op de taart te strooien voor ze de oven in gaat. Ingrediënten voor het volkorendeeg 200 gr volkorenbloem 100 gr koude boter koud water voor de quiche het volkorendeeg 200 gr gerookte spekblokjes 4 eieren 2½ dl room ...

Recept voor Quiche lorraine | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/quiche-lorraine3/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen Solo Toevoegen 1 kant-en-klaar kruimeldeeg Toevoegen 3 eieren Toevoegen 2 eierdooiers Toevoegen ...

Quiche met broccoli en witloof | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/broccoli-witlooftaart

... quiche met broccoli en witloof - Maak de quiche vegetarisch en laat de ham en spekjes achterwege. Snijd de broccoli in kleine roosjes, kook ze op voorhand en laat afkoelen. Stoof de witloofstronkjes ook op voorhand en laat afkoelen. Leg het bladerdeeg in de vorm. Maak ...

Quiche met prei en spek | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quiche-met-prei-en-spek

... quiche met prei en spek - Verwarm de oven op 180°. Snij de groenten en aardappel in gelijke stukken. Stoof ze aan in de vetstof samen met het spek tot ze gaar zijn. Mix de 2 eieren met de melk en de room. Leg het bladerdeeg in de vorm, snij het overige deeg af. Giet ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Quiche lorraine - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/quiche/quiche-lorraine

... ak de taartjes in 7-10 minuten af in de oven op 200 ºC.Bak de spekjes in een hete pan tot ze krokant zijn. Sprenkel ze over de quiches en serveer met een spinaziesalade. Extra benodigd Keukenmachine, plasticfolie, 4 kleine taartvormpjes, aluminiumfolie KookboekHet recept 'Quiche lorraine' is afkomstig uit het kookboek... ParijsDanyel CouetDit boek neemt je mee door de straten van Parijs: de markten, winkeltjes en de restau-rants. Centraal staan de acht verschillende wijken en hun keukens. Van de... lees verder© Tirion Uitgevers. ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Aan tafel met Tanja: Quiche

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/quiche.html

... r mijn receptuur. Er gaan namelijk ook kaas en uiringen in en dat mag dus niet in een echte quiche Lorraine. Bovendien, als ik de quiche in een handomdraai wil maken, gebruik ik kant-en-klaar bladerdeeg. Ook al fout, hè? In ieder geval rommel ik niet -naast room, ei, spek, uien en kaas- met champignons, broccoli of andere opleukvulling. De taart serveer ik meestal als borrelhap en is lauw ook erg lekker. De stukjes uien die een beetje geblaker ...