Resultaten voor puree van witlof

Witlofschotel met mangochutney recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R215924/witlofschotel-met-mangochutney

... n witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. witlof ca. 5 min. koken, afgieten en laten uitlekken. Bereid de puree volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken. Op smaak brengen met kerrie, zout en peper. Vet de ovenschaal in. Leg de witlof in de ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens de mangochutney, gehakt en puree erover. Strooi de kaas erover strooien. Bak de schotel in het midden van d ...

Roergebakken witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7496/roergebakken-witlof

... Roergebakken witlof - Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak. - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes. Verhit in ...

Hobbykok Pluis: Witlof met ham en kaas en mosterdpuree

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/witlof-met-ham-en-kaas-en-mosterdpuree.html

... witlof met ham en kaas en mosterdpuree Ingrediënten:1 kg kruimige aardappelen, geschild 6 stronken witlof 2 el grove Zaanse mosterd, 25 g boter 200 ml melk 2 x 6 plakken belegen kaas 12 plakken achterham. Materialen:pureestamper ovenschaal Bereiden: Verwarm de oven ...

Romige witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7494/romige-witlof

... Romige witlof - Het geheim van dit Hollandse gerecht? Boter, witte wijn en slagroom! - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Verhit de boter in de pan. Smoor de witlof ca. 10 min. ...

Witlof uit de oven met ham en kaas | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/witlof-uit-de-oven-met-ham-en-kaas/

... witlof uit de oven met ham en kaas witlof uit de oven met ham en kaas: een ouderwets lekker recept. Serveer met gebakken aardappeltjes, lekker! Verwarm de oven voor op 180 graden. Vul een grote pan met water en breng het water aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes ...

Hobbykok Pluis: januari 2011

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011_01_01_archive.html

... rtje crème fraîche (125 ml) 3 tl gedroogde dille 1 blik roze zalm (418 g), uitgelekt Materialen: ovenschaal ca. 20 x 30 cm, pureestamper Bereiden: 1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.   2. Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Snijd het vervolgens in repen van 2 cm. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak het ...

De keuken van Johanna: Witlofschotel met mangochutney

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/03/witlofschotel-met-mangochutney.html

... theelepels kerriepoederzout en peper1 pot hot mango chutney (220 gram)100 gram gemalen oude kaas8 struikjes witlof1 pak aardappelpuree voor ovenschotels Attributen:Ovenschaal Bereiding:Oven voorverwarmen op 200 graden (heteluchtoven 180 graden).Witlof schoonmaken en struikjes in de lengte halveren.Witlof circa 5 minuten koken, afgieten en laten uitlekken.Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.In een koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken. Op smaak brengen met gehaktkruiden, kerrie, zout en peper. witlof in een ovenschaal leggen. Achtereenvolgens mangochutney, gehakt en puree erover verdelen en kaas erover strooien.Schotel in het midden van de oven in circa 30 minuten bakken.Smullen maar! Geplaatst door Johanna op 09:12 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Hoofdmaaltijd ...

De keuken van Johanna: maart 2011

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011_03_01_archive.html

... theelepels kerriepoederzout en peper1 pot hot mango chutney (220 gram)100 gram gemalen oude kaas8 struikjes witlof1 pak aardappelpuree voor ovenschotels Attributen:Ovenschaal Bereiding:Oven voorverwarmen op 200 graden (heteluchtoven 180 graden).Witlof schoonmaken en struikjes in de lengte halveren.Witlof circa 5 minuten koken, afgieten en laten uitlekken.Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.In een koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken. Op smaak brengen met gehaktkruiden, kerrie, zout en peper. witlof in een ovenschaal leggen. Achtereenvolgens mangochutney, gehakt en puree erover verdelen en kaas erover strooien.Schotel in het midden van de oven in circa 30 minuten bakken.Smullen maar! Geplaatst door Johanna op 09:12 1 opmerking: Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Hoofdmaaltijd ...

Witlof met kaas recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R674408/witlof-met-kaas

... witlof met kaas - Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy! Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van het witlof, snijd het lof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 5 min. in water met zout. Giet ...

Hobbykok Pluis: Romige witlofschotel met zalm

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/romige-witlofschotel-met-zalm.html

... rtje crème fraîche (125 ml) 3 tl gedroogde dille 1 blik roze zalm (418 g), uitgelekt Materialen: ovenschaal ca. 20 x 30 cm, pureestamper Bereiden: 1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.   2. Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Snijd het vervolgens in repen van 2 cm. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak het ...