Resultaten voor pruimenconfituur piet huysentruit

Pruimenconfituur met gember en stevia | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pruimenconfituur-met-gember-en-stevia

... pruimenconfituur met gember en stevia - Liever suikerarme confituur? Maak ze dan met stevia. Lekker met gember en pruimen. Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. Doe de stukjes pruim, de gemberblokjes en het sap samen in ee ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... KRUIDENKOEKJES Chef: piet Huysentruyt Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat kruidenmeng ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... eusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 minuten. Voeg 15 minuten voor het einde van de stooftijd de pruimenconfituur, maïzena en champignonmengeling toe. werk af: Breng op smaak met peper en zout en serveer met puree. Ingrediënten voor 4 ...

Jeroen Meus - Jeroens pruimenconfituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/jeroens-pruimenconfituur

... Jeroens pruimenconfituur - September is pruimentijd! Omdat pruimen nu op hun zoetst en lekkerst zijn, is dit hét moment om confituur te maken. Confituur is een oude manier om zo veel mogelijk fruit dat nu geoogst wordt te bewaren in de koude wintermaanden. Traditioneel wordt ...

Stoere hamburger | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoere-hamburger

... de kaas van max. 10% vet enkele blaadjes jonge spinazie voor de ketchup ¼ zoete ui 1 tomaat 1 el olijfolie 1 el azijn 1 th lepel pruimenconfituur (light) cayennepeper pepe ...

Recept Piet Huysentruyt - pitabroodje op z'n piet - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/Pitabroodje-op-z-n-Piet/2213

... Pitabroodje op z'n piet Chef: piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vlees Type: Snacks Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 300 gram lamsvlees (bil)300 gram lamsvlees (bil) • 4 pitabroodjes4 pitabroodjes • slasla • komkommerkomkommer • tomaattomaat ...

Humus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/humus

... Humus By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kikkererwten olijfolie Directions: 1. Mix alle ingrediënten. 2. Serveer in een aperoglaasje met getoaste focaccia. ...

Spaghetti bolognese voor 30 personen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghetti-bolognese-voor-30-personen

... Spaghetti bolognese voor 30 personen By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: persons Ingredients: paprika's : 3 grote champignons : 1 bakje wortelen : 3 dikke grote uien : 3 look : 3 teentjes gehakt : 3 kg gepelde tomaten in zijn ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...