Resultaten voor plat speciale

Recepten - Wrap van Mechelse koekoek met Vlaamse ovengebakken hesp

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Wrap_van_Mechelse_koekoek_met_Vlaamse_ovengebakken_hesp

... Bereidingswijze Snijd de halve wortelen in dunne frieten. Leg de kipfilets tussen plasticfolie en sla ze zo plat mogelijk. Bestrooi de filets met peper en zout. Beleg de kip met telkens 1 plakje hesp, en vervolgens met wortelen en rozemarijn. Rol de filets op en bind ...

Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/speciale-bbq-saus-van-blauwe-pruimen

... el laten koken. Het vlees van de pruimen mixen met kruiden. Ingredià ...

Jeroen Meus - Simpele sushi maki - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/simpele-sushi-maki

... den. Al het vocht moet opgenomen zijn. 3. Verwarm de sushiazijn met het zout in een steelpannetje. 4. Stort de rijst in een grote platte schaal en giet er het azijnmengsel over. Schep alles voorzichtig door elkaar en koel de rijst af tot kamertemperatuur met een haardroger met koude lucht of een waaier. 5. Snijd de komkommer zonder de zaadjes eerst in dunne plakken en dan in fijne repen. 6. Verwijder het vel van de zalmfilet en snijd de vis ook in fijne repen. 7. Leg een sushimatje met de doffe kant naar boven en leg er een norivel op. 8. Schep rijst op het norivel en duw voorzichtig plat met natte vingers. Blijf op 2 cm van de boven- en de onderrand. 9. Leg in de breedte reepjes zalm en komkommer in het midden van de rijst. 10. Rol het norivel met vulling op met behulp van het sushimatje. 11. Smeer de rand van het norivel in met een beetje water en wasabi. Duw goed aan met behulp van het matje. 12. Snijd de buitenste randen weg en snijd de rol in repen van 2 cm. 13. Ser ...

Recept voor Speciale hotdogs | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/speciale-hotdogs/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 eetlepel Solo Toevoegen 8 Frankfurter worstjes Toevoegen 8 sneetjes bacon Toevoegen 4 hotdog ...

Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gestoomde-makreel-met-courgetteslierten-en-tomaatjes

... Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes - Was de courgettes goed en snijd er slierten van met een speciale dunschiller (zie tip onderaan). Je zult merken dat als je op de zaadlijsten komt het niet meer lukt om er slierten af te snijden. De zaadlijsten ...

Oeuf en cocotte

http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/04/oeuf-en-cocotte.html

... Oeuf en cocotte Wat zoveel wil zeggen als 'ei in een potteke', in dit geval een stuk oud stokbrood. Omdat het smal stokbrood is werden het smalle eitjes, witte van de Cochins en groene van de Araucana's.Van groene eieren wordt al eens gezegd dat ze minder cholesterol ...

Volle rode biefstukwijn uit de Corbières | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/volle-rode-biefstukwijn-uit-de-corbieres/

... Volle rode biefstukwijn uit de Corbières Vandaag in het Volkskrant Magazine mijn uitleg over het bakken van de lekkerste biefstuk. Biefstuk is ideaal wijneten. Rodewijneten. Biefstuk maakt wijnen lekkerder en dat genoegen is nog eens wederzijds ook. Grofweg kun ...

Bakplezier: zo maak je het bekende luipaardbrood | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bakplezier-zo-maak-je-het-bekende-luipaardbrood

... rme plek. Rol het cacaodeeg tot een verschillende cilinders.  Verdeel het donkere cacaodeeg in kleine porties en rol uit tot een plat vel. Leg er de cilinder op en rol dicht.  Verdeel het gewone deeg ook in porties. Doe hetzelfde als de vorige stap en rol elke cilinder in dit deeg. Leg alles nu in een bakvorm. Laat nog een uurtje rijzen. Bak het brood in de voorverwarmde oven op 180°C voor 30 à 40 minuten.  Haal uit de oven, laat afkoelen op een rooster. Smakelijk! Ingrediënten 375 g bloem 35 g suiker 1 tl droge gist ½ tl zout 250 ml melk 15 g cacaopoeder 2 g houtskoolpoeder of donker cacaopoeder 20 g boter (zacht, op kamertemperatuur) ...

Kaasstengels zelf maken » Kokerellen Snel & gemakkelijk met maar 2 ingrediënten

https://www.kokerellen.be/kaasstengels/

... Kaasstengels zijn écht de gemakkelijkste hapjes om te maken. Ze vergen amper een paar minuten om te maken en ze zijn overheerlijk zo vers uit de oven. Maak er lekker veel in één keer, ik garandeer dat ze snel verorberd zullen worden. Tijdens een feestje wil ik altijd ...

Detoxdrankje van Eva Daeleman en Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/detoxdrankje-van-eva-daeleman-en-sofie

... n Eva Daeleman e ...