Resultaten voor piet hysentruyt ravioli kabeljauw

Ravioli van kabeljauw met champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/ravioli-van-kabeljauw-met-champignons

... ravioli van kabeljauw met champignons - Snipper 1 sjalot en snijd de champignons in brunoise. Stoof ze aan, voeg 2 eetlepels kippenbouillon toe en kruid met peper en zout. Voeg op het laatste moment gehakte peterselie en bieslook toe. Meng 500 g tarwebloem, 5 eieren ...

Ravioli in en saliebotersausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-in-en-saliebotersausje

... ravioli in en saliebotersausje - Laat een pan met antiaanbaklaag warm worden zonder gebruik van vetstoffen en leg daarin halve soeplepels gemalen parmezaankaas die u even uitstrijkt. Bak ze aan één kant op een zacht vuurtje. Neem de pan van het vuur en neem de koekjes ...

Ravioli met zelfgemaakte pasta

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/141/ravioli-met-zelfgemaakte-pasta-1

... ravioli ...

Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-van-sint-jakobsvrucht-met-truffelrisotto

... ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto - Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje op, kleef dicht met eigeel en druk de lucht eruit. Kook de rijst in de bouillon, façon risotto (beetje ...

Ravioli van rivierkreeftjesvulling | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ravioli-van-rivierkreeftjesvulling

... ravioli van rivierkreeftjesvulling - Kneed het deeg stevig gedurende een half uur. Laat het deeg een half uur rusten onder een handdoek. Snij de rivierkreeftjes en de verse kruiden fijn en doe alles in een kom. Voeg de mascarpone en parmezaan toe en plet alles goed. ...

Ravioli met spinazie, tomaat en mozzarella | Snel klaar! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/ravioli-met-spinazie/

... ravioli met spinazie en tomaat Een lekker gerecht met ravioli, spinazie, tomaat en mozzarella. Binnen een half uur op tafel! Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet een scheutje ...

Chocoladeravioli - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/chocoladeravioli

... Chocoladeravioli By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: ei : 1 ongezouten roomkaas : 350 gr eieren : 2 witte chocolade, gesmolten : 175 gr eigeel, losgeklopt met water melk olijfolie : 1 el c ...

Kabeljauw in de oven met spinazie, spek en pureelaagje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-in-de-oven-met-spinazie-spek-en-pureelaagje

... kabeljauw in de oven met spinazie, spek en pureelaagje - Maak je puree vooraf klaar. Neem een antikleefpan en smelt een klontje boter. Kruid de stukken vis met peper en zout. Bak dikke stukken kabeljauw kort aan langs beide zijden ( 1 minuut aan beide kanten) Zet een ...

Ravioli met champignonsaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-met-champignonsaus

... ravioli met champignonsaus Dit is nog één van onze super lekkere snelle gerechtjes. Met een pak verse ravioli en champignons tover je met de lekkerste kruiden zo een top gerechtje op tafel.Ingrediënten Bereidingswijze: Stap voor stap recept Tips:Deze Karl Otto kruiden ...

Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras

... Fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een ...