Resultaten voor piet huysentruyt meloen met seranoham ham en porto

Meloen met rodewijnsiroop - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/meloen-met-rodewijnsiroop

... meloen met rodewijnsiroop By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: rode wijn : 6 dl vanillestokje : 1 meloen : 1 vanille ijs : 4 bolletjes sinaasappel (sap en schil) : 1 suiker : 6 el rozemarij ...

Gazpacho van tomaat met roulade van serrano en meloen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/gazpacho-van-tomaat-met-roulade-van-serrano-en-meloen

... Gazpacho van tomaat met roulade van serrano en meloen - Snij alle ingrediënten grof en mix ze in de blender. Zeef alles en laat de gazpacho bij voorkeur 1 nacht rusten in de koelkast. Kruid af met peper en zout. Bak de korstjes goudgeel. Leg op plasticfolie de sn ...

Recept Piet Huysentruyt - gegrilde meloen met stroop van rode wijn - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEGRILDE-MELOEN-MET-STROOP-VAN-RODE-WIJN/1548

... GEGRILDE meloen MET STROOP VAN RODE WIJN Chef: piet huysentruyt Menugang: Nagerechten Type: Bbq Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 6 dl rode wijn6 dl rode wijn • 8 eetlepels suiker8 eetlepels suiker • 1 vanillestokje1 vanillestokje • 1 sinaasappel1 si ...

Recept Piet Huysentruyt - krokantje met ganzenlever - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KROKANTJE-MET-GANZENLEVER/387

... KROKANTJE MET GANZENLEVER Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 3 2 Benodigdheden • 4 blaadje brickdeeg blaadjes4 blaadje brickdeeg blaadjes • 1/8 rode kool1/8 rode kool • 2 peren2 peren • 4 speculaaskoekjes4 speculaaskoekjes ...

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Smoothie van Meloen

http://www.receptjes.be/recept_smoothie_meloen.html

... Smoothie van meloen Ingredienten Voor 2 Personen: - 1/2 rijpe meloen uitgelepeld - 200 g magere kwark - 1 el muntblaadjes fijn gesnedenBereidingswijze De uitgelepelde meloen 10 tot 15 minuten in de vriezer leggen. Pureer de meloen samen met de kwark en de munt in ...

Recept Piet Huysentruyt - moussetje van ganzenlever met uienkonfituur - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/MOUSSETJE-VAN-GANZENLEVER-MET-UIENKONFITUUR/1189

... MOUSSETJE VAN GANZENLEVER MET UIENKONFITUUR Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 plakjes terrine van ganzenlever2 plakjes terrine van ganzenlever • 2 dl alpro soya cuisine light2 dl alpro soya cuisine light ...

Recept Piet Huysentruyt - chips van ganzenlever - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/CHIPS-VAN-GANZENLEVER/1658

... CHIPS VAN GANZENLEVER Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 schijfjes rauwe ganzenlevers4 schijfjes rauwe ganzenlevers • 2 blaadjes brickdeeg2 blaadjes brickdeeg • 2 gekookte aardappelen2 gekookte aardappele ...

Recept voor Gevulde meloen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gevulde-meloen/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen zout Toevoegen 3 eetlepels porto Toevoegen 3 eetlepels Bertolli extra vergine Toevoegen 2 m ...

Recept Piet Huysentruyt - koud pompoenmoussetje met gekookte ham - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KOUD-POMPOENMOUSSETJE-MET-GEKOOKTE-HAM/531

... KOUD POMPOENMOUSSETJE MET GEKOOKTE ham Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 200 gram pompoen200 gram pompoen • 4 blaadje gelatine 4 blaadje gelatine • wat boterwat boter • 4 sneetjes gekookte ham4 sneetjes ...

Meloensoepje met garnaal - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/meloensoepje-met-garnaal

... Meloensoepje met garnaal By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: rijpe Galia meloen van 800gr : 1 grijze garnalen : 200 gr citroen : 1 witte droge vermout : 4 cl alpro soya cuisine light : 60 ...