Resultaten voor peterselie invriezen

Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen

... Tonijn op 3 wijzen - Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, afkruiden met peper en zout. De tonijn snijden, en verder afkruiden met limoensap & rasp + olijfolie. Tartaar van tonijn: De zijstukken ...

Groentebouillon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/groentebouillon

... Groentebouillon - Groentebuillon maken is de eerste stap in heel wat lekkere gerechten. Denk aan groentesoep, risotto of een stoofpotje van groenten. Handig: je kan groentebouillon invriezen voor later gebruik.  - Breng het water in een grote kookpot aan de kook en ...

Pasta frutti di mare

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-frutti-di-mare

... ater bij de tomaten / zeevruchtensaus.Giet de pasta af en meng onder de saus.Voeg nog een scheut goede olijfolie toe.Bestrooi met peterselie.Smakelijk Stap voor stap recept Tips:Je kan deze pasta ook maken met extra olie en enkel verse tomaten.Deze pasta is ook super lekker met onze paprikasaus.Laat de zeevruchten in ieder geval niet langer mee stoven. Serveertips:Je kan er aan tafel nog een scheutje olie aan toevoegen.Op voorhand klaar maken?Je kan de saus al klaarmaken, tot voor de stap dat je de zeevruchten moet toevoegen.Warm de saus dan later terug op, en voeg dan de zeevruchten toe als je pasta bijna gaar is.Invriezen?Ik zou de saus met de zeevruchten in, niet opnieuw invriezen.Maar wij hebben dit al wel gemaakt met een restje tomaten of paprikasaus uit de diepvries. Die voeg je dan bij je gestoofde ui en look toe. Een restje saus van 250 ml is al voldoende, en dan voeg je nog verse tomaten en pastawater toe. Bereiding ...

Vol-au-vent

https://www.prinsessenboontjes.be/post/vol-au-vent

... Laat de saus indikken, goed roeren. Voeg 150 ml room toe. Kruid met 1 blokje (tuinkruiden)bouillon. Meng.Voeg 2 el fijn gesneden peterselie toe.Voeg de kip, gehaktballetjes en de champignons toe.Meng voorzichtig en kruid eventueel bij.Smakelijk.stap voor stap foto's Tips:Bij het zelf maken van vol-au-vent kies je dus helemaal zelf wat je lekker vindt.Je kan uiteraard de kip zelf bakken. Of kippenfilets of kippenbillen gebruiken, net wat je lekker vindt.Je kan meer kippenbouillon gebruiken, of melk, of toch meer room.Invriezen Je kan dit gerecht perfect invriezen. Wij maken het dus dubbel. Lekker handig.Bij het opwarmen wel voorzichtig zijn met het roeren, zodat je de grote stukken kip niet stuk roert.Bereidingstijd:Dit gerecht is op 45 minuten klaar. ...

Margarita ijsjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/margarita-ijsjes

... Margarita ijsjes - Alles mengen en in de vormpjes gieten. Laat minstens 6-8 uur invriezen. Ingrediënten 250 ml vers limoensap 120 ml suikersiroop 80 ml cointreau 80 ml tequila materiaal ijsvormpjes stokjes ...

Zo maak je zelf kruidenboter! | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-zelf-kruidenboter

... emperatuur (bv. Kerrygold) boterpapier of vershoudfolie verschillende smaakmakers look verse kruiden bv. dragon, munt, basilicum, peterselie, ... zout cayennepeper curry 1 sjalot (fijngesneden en aangestoofd) zwarte peper paprika chilipeper noten naar wens bier of wijn (zeste van) citroen zongedroogde tomaten ansjovis ...

Aardbei yoghurtijsjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardbei-yoghurtijsjes

... Aardbei yoghurtijsjes - Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed. Giet in ijslollyvormpjes en laat minstens 4 uur invriezen. Ingrediënten 250 gr aardbeien 200 gr Griekse yoghurt 1 zakje vanillesuiker 2 el suiker ...

Gembershotje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/gembershotje

... Gembershotje An apple a day, keep the doctor away. Zeker als er nog eens citroen en gember wordt aan toegevoegd. Instant vitamientjes. Ingrediënten:Bereidingswijze:Was en snij een gember van ongeveer 40/50g met schil in fijne stukjes.Pers 2 citroenen uit (80 / 90 ml sap).Doe ...

Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/juliennesoep-met-kip-en-gegrilde-spruiten

... r de soep: schil de pastinaak, knolselder en wortelen. Snij in stukken, plakjes en vervolgens in fijne reepjes (julienne). Hak de peterselie fijn. Breng de kippenbouillon aan de kook. Laat de groenten 2 minuten opkoken.  Dresseer de kippenstukjes in een soepbord. Schep daar de juliennengroenten op en overgiet met kippenbouillon. Werk af met versgesneden peterselie en geroosterde spruiten. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Gehaktbrood

https://www.prinsessenboontjes.be/post/gehaktbrood

... Gehaktbrood Hier is toch bijna iedereen dol op? Het smaakt echt bij zoveel heerlijke gerechten. En als je er eentje maakt de dag voor je het druk hebt, heb je toch heel snel eten.Ingrediënten:Bereidingswijze:Neem 500g gehakt uit de koelkast.Snij 1 sjalot en 1 teentje look ...