Resultaten voor pasta met saffraansaus

TAGLIATELLE MET SCAMPI'S IN SAFFRAANSAUS - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/tagliatelle-met-scampis-in-saffraansaus/

... TAGLIATELLE MET SCAMPI’S IN saffraansaus Ingrediënten: (per persoon)– 100g pasta (tagliatelle)– 1 dl light room– paar draadjes saffraan– 25g parmezaan– 1 lookteentje– 80g honingtomaatjes– 1 sjalotje– 5 scampi’s– 1/2 blokje groentenbouillon– ...

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-tong-yoghurt-saffraansaus

... Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan bevat per portie395 kcal 55 g eiwit 16 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd ...

Gnocchi in saffraansaus met krokant spek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gnocchi-in-saffraansaus-met-krokant-spek

... el een scheutje water toe. Zet het vuur zachter en laat inkoken.     Bak het spek krokant in een pan. Hou opzij. Neem voor de pasta een grote kookpot en vul met water. Voeg een flinke snuif toe aan het water. Breng aan de kook en voeg de gnocchi Barilla® toe. Kook al dente volgens de verpakking. Giet af.   Doe de pasta dadelijk bij de saus. Werk af met de room, een klontje boter en geraspte parmezaanse kaas. Serveer de pasta met de asperges met krokant gebakken spek. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Zeewolf in saffraansaus met couscous - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeewolf/zeewolf-saffraansaus-couscous

... Zeewolf in saffraansaus met couscous en peultjes 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan Ingrediënten 2 theelepels saffraan 500 g peultjes 800 g zeewolffilet 200 ml crème fraîche ...

Mosselen in saffraansaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-saffraansaus

... Mosselen in saffraansaus - Smelt een klontje boter in een pot en maak de mosselen op klassieke wijze. Stoof selder en ajuin aan en voeg tijm en laurier toe. Doe de mosselen erbij, kruid goed met peper en zout, giet er een beetje witte wijn over en laat gedurende 5 minuten ...

Jeroen Meus - Couscoussalade met gebakken gamba's en saffraandressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/couscoussalade-met-gebakken-gambas-en-saffraandressing

... Couscoussalade met gebakken gamba's en saffraandressing - Een frisse salade op basis van couscous met broccoli, puntpaprika en kerstomaatjes. Er komen nog gebakken gamba's en een snelle dressing met saffraan en yoghurt bij om er een volmaakt avondmaal van ...

Gevulde Moorse duif met saffraansaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-moorse-duif-met-saffraansaus

... Gevulde Moorse duif met saffraansaus - Strooi de couscous in een grote schaal en doe er een mespuntje zout bij. Besprenkel met een beetje water en een klein straaltje olie. De couscous mag nat zijn, maar niet druipen. Maak de couscous los met de vingers en laat hem ...

Signature dish Seaven: Op vel gebakken kabeljauw met wintergroenten en saffraansaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/signature-dish-seaven-op-vel-gebakken-kabeljauw-met-wintergroenten-en

... Signature dish Seaven: Op vel gebakken kabeljauw met wintergroenten en saffraansaus - Saus: Was de prei en snij hem fijn. Maak de ajuin en venkel schoon en snijd deze ook vrij fijn. Gebruik de helft van de ajuin, prei en venkel, de rest wordt later gebruikt voor mosselen. ...

Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/italian-cuisine-pasta-al-forno-pasta-oven/

... Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) met kip en broccoli Ik vroeg jullie op Facebook wat jullie graag terug wilden zien op myfoodblog. Een van de antwoorden was 'een lekkere pasta'. En dus ging ik daarmee aan de slag! Het werd een 'pasta al forno' oftwel, ...

Pasta al pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-al-pesto

... pasta al pesto - Kook de pasta al dente en spoel hem in koud water. Verwarm hem in solo. Meng de pitten, basilicum, look en parmesaan in de cutter en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Meng het mengsel onder de pasta en serveer. Ingrediënten 4 teentjes look 4 ...