Resultaten voor pasta boscaiola

Jeroen Meus - Pasta boscaiola - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-boscaiola

... pasta boscaiola - Maal zelf het vlees voor de salciccia in deze pasta van de houthakster. Er komen nog bospaddenstoelen en gerookt spek of pancetta bij. Een perfecte maaltijd om volop van te genieten! - pasta boscaiola Maak eerst de salciccia (gehaktballen). Maal h ...

Receptjes.be - Recepten - Dieet en Afslankrecepten - Pasta met Courgette en Gerookte Kipfilet

http://www.receptjes.be/recept_pasta_courgette_gerookte_kipfilet.html

... pasta met Courgette en Gerookte Kipfilet Ingredienten Voor 1 Persoon: - 150 gram pasta (bijvoorbeeld fusilli of penne) - 200 gram courgette - 100 gram gerookte kipfilet - 50 gram zure roomBereidingswijze Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking en ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Pasta met Pesto

http://www.receptjes.be/recept_pasta_pesto.html

... pasta met Pesto Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gram pasta naar keuze - 100 gram pesto ( vers of uit een potje) - cayennepeper Bereidingswijze Kook de pasta volgens de verpakking en laat uitlekken in een vergiet. Doe de pasta in een pot en roer er de pesto ond ...

Pasta al pesto | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pasta-al-pesto

... pasta al pesto - Kook de pasta al dente en spoel hem in koud water. Verwarm hem in solo. Meng de pitten, basilicum, look en parmesaan in de cutter en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Meng het mengsel onder de pasta en serveer. Ingrediënten 4 teentjes look ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Pasta met Knoflook en Chili

http://www.receptjes.be/recept_pasta_knoflook_chili.html

... pasta met Knoflook en Chili Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gram pasta naar keuze - 6 teentjes knoflook (geperst) - 1 eetlepel chili olie - 6 eetlepels olijfolie - 1 theelepel oreganoBereidingswijze Kook de pasta volgens de verpakking en laat uitlekken in een ...

Pasta carbonara | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/pasta-carbonara

... pasta carbonara - Kook water voor de pasta. Voeg zout toe aan het kokende water en kook de pasta. Smelt een beetje boter in de pan en voeg het spek en de fijngesneden ui eraan toe. Kruid dit met peper en muskaatnoot. Bak het mooi goudgeel aan. Blus alles met de roo ...

Pasta amatriciana | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pasta-amatriciana

... pasta amatriciana - Kook de pasta beetgaar en spoel in koud water. Pel en ontpit de tomaten en snij in grote stukken. Stoof de ui, de chilipepers en de tomaten in wat olijfolie en boter en meng er de pasta doorheen. Serveer met parmezaanse kaas. Ingrediënten olijf ...

Pasta Carbonara | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pasta-carbonara-1

... pasta Carbonara - Breng water aan de kook voor de pasta. Hak de sjalot, knoflook en peterselie fijn. Rasp de parmezaan. Klop de eieren op met de Alpro Cuisine en kruid dit mengsel af met peper en zout. Bak de spekblokjes met de fijngehakte knoflook en sjalot terwij ...

Zwarte pasta met ricotta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/zwarte-pasta-met-ricotta

... Zwarte pasta met ricotta - Zwarte pasta is pasta die gekleurd is met de inkt van inktvis. Kook de pasta ‘al dente’. Zorg dat het water al kookt voor je de pasta toevoegt. Doe alleen zout in het water, olijfolie is niet nodig want je kruidt nadien de pasta toch ...

Pasta pesto | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/pasta-pesto

... , parmezaanse kaas doen. Dit even met de vijzel bewerken en straalsgewijs olijfolie toevoegen. Het geheel mengen tot een smeuïge pasta. De verse pasta koken in ruim gezouten water. Afgieten en het geheel mengen onder de pesto. Ingrediënten parmezaanse kaas pijnbo ...