Resultaten voor pascale naessens butternut

Schijfjes zoetzure butternut met een zalfje van butternut | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/schijfjes-zoetzure-butternut-met-een-zalfje-van-butternut

... Schijfjes zoetzure butternut met een zalfje van butternut - Zoetzure butternut Doe de suiker en het appelsiensap in een pot en laat dit opkoken tot dat de suiker is gekarameliseerd. Blus dan met de witte wijnazijn, en voeg de dragon en korianderbollen toe. Schil de butternut ...

Butternut gevuld met rundergehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/butternut-gevuld-met-rundergehakt

... butternut gevuld met rundergehakt - Een butternut is een pompoen die zich perfect leent tot opvullen. Deze gevulde butternut vormt als het ware een bootje voor de vulling van gehakt en kaas en kan je zo op tafel zetten. Genieten maar! - Snijd de paprika in blokjes de ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Coquilles met crème van butternut en beurre blanc met tijm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/coquilles-met-creme-van-butternut-en-beurre-blanc-met-tijm

... Coquilles met crème van butternut en beurre blanc met tijm - Voor de crème van butternut de butternut in stukken snijden, een 1/2 aardappel en een 1/2 ui opzetten in een kookpot met kippenbouillon en deze laten gaarkoken. Het geheel mixen in een blender. De Sint-Ja ...

Butternutsoep met koriander en kokos | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/butternutsoep-met-koriander-en-kokos

... Butternutsoep met koriander en kokos - Mix olijfolie met een fijngehakt teentje look, fijngehakte gember, peper, zout en kurkuma. Snij de butternut overlangs in twee. Leg de butternut op een ovenschaal. Kerf inkepingen in de butternut en bestrijk met flink wat van de ...

Courgette-rolletjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes

... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...