Resultaten voor pascale naessens broccoli bloemkool kurkuma

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Zalm met broccoli en bloemkool - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/zalm-met-broccoli-en-bloemkool

... Zalm met broccoli en bloemkool By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: broccoli : 1 zalm : 300 olijfolie boter bloemkool : 1/4 roze peper parmezaanse kaas witte wijn : 1 dl frambozenazijn : 0,5 dl ...

Bloemkool met gepocheerd ei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkool-met-gepocheerd-ei

... bloemkool met gepocheerd ei - Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Hak het pepertje in fijne brunoise. Bak de bloemkool aan in plantaardige margarine. Doe er de rode peper bij. Strooi er de komijn, kurkuma, korianderpoeder en PH Currykruiden over. Voeg een beetje olijfolie ...

Kalfslapje met koolmix, champignons en gekookte aardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalfslapje-met-koolmix-champignons-en-gekookte-aardappelen

... Kalfslapje met koolmix, champignons en gekookte aardappelen - Was de broccoli en de bloemkool. Snij ze in roosjes en snij de stam in kleine blokjes. Je kan de stam best eerst schillen. Laat een pan met 1 eetlepel vetstof heet worden op het vuur, en fruit de blokjes stam ...

Portobello met broccoli- en bloemkoolrijst

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/portobello-gevuld-met-broccoli-en-bloemkoolrijst

... Portobello gevuld met broccoli- en bloemkoolrijst - Portobello's kan je heerlijk vullen. In de aanbieding hier een vulling met broccoli- en bloemkoolrijst - Hak de bloemkool en broccoli fijn in een hakmolen of blender tot je fijne korreltjes krijgt. De structuur moet ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/veloute-van-paddenstoelen-rookworst-en-gebakken-bloemkool

... Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool - Snij een ajuin fijn. Schil en snij een aardappel in stukken. Stoof de ajuin aan in boter.  Pel en hak twee tenen look fijn. Borstel de paddenstoelen proper. Verwijder het voetje. Snij in stukken.  Stoof de ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Bloemkoolsoepje met geitenkaas en pindanootjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bloemkoolsoepje-met-geitenkaas-en-pindanootjes

... Bloemkoolsoepje met geitenkaas en pindanootjes - Verwijder de blaadjes van bloemkool. Hou wat van de kleine blaadjes apart voor de garnituur. Snij roosjes van de bloemkool. Doe in een kom. Kruid de bloemkoolroosjes met peper, kurkuma, gemalen komijn, kaneel, fleur de ...