Resultaten voor njam pak soin soep in bokaal

Jeroen Meus - Opgelegde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgelegde-groenten

... Opgelegde groenten - Door groenten op te leggen, bewaren ze lang. De witte kool is lekker in een salade, de champignons gebruik je als aperitiefhapje en de augurken zijn een klassieker in elke keuken. - 0. Breng het water met de azijn aan de kook. Doe er zout, suiker, ...

Soep van zalm en zeeaster | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/soep-van-zalm-en-zeeaster

... soep van zalm en zeeaster - Leng de visfond eventueel aan met wat water. Breng aan de kook met de zeeaster. Mix, voeg de saffraan en de room toe en laat nog even zachtjes koken. Doe de blokjes zalm bij de soep en laat enkele minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak ...

Recept voor honingsiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/honingsiroop

... bereiden: Doe alle ingrediënten in een kookpot en zet op een zacht vuurtje. Warm al roerend op. Let erop dat de siroop niet kookt. Giet over in een bokaal of fles met dop en bewaar op een koele, donkere plaats. (voor meer recpetn van Manuel Wouters klik hier) ...

Recept voor falernum | njam!

http://www.njam.tv/recepten/falernum

... Bereiden: Laat de rum met de siroop en de specerijen 2 dagen trekken in een bokaal. Zeef de kruiden door een theedoek en wring stevig uit. Voeg het limoensap en suikerwater toe en bewaar in een fles met dop. Ingrediënten 250 mlWray & Nephew rum 63% ...

Recept voor siroop van chilipepers met honing | njam!

http://www.njam.tv/recepten/siroop-van-chilipepers-met-honing

... bereiden: Kneus de chilipepers fijn in een vijzel, verwarm ze samen met de honing en het water langzaam op tot tegen het kookpunt. Laat de siroop afkoelen en zeef. berwaren: Bewaar in een fles of bokaal met dop.  Ingrediënten 375 mlwater 375 ghoning ...

Recept voor passievruchtensiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/Passievruchtensiroop

... Bereiden: Laat alle ingrediënten op een zacht vuur 3 minuten inkoken tot siroop. Laat afkoelen en zeef door een theedoek. Giet de siroop in een fles of glazen bokaal met dop en bewaar maximum 14 dagen in de koelkast. Ingrediënten 250 mlpassievruchten met ...

Recept voor kaneelsiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kaneelsiroop

... Bereiden: Breek de kaneelstokken en doe alle ingrediënten in een steelpan, los de suikers op een klein vuur op tot tegen het kookpunt. Laat afkoelen en bewaar alles in een glazen bokaal, schud dagelijks gedurende 7 dagen. Zeef en bewaar in fles met dop.  ...

Gekonfijte citroenen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-citroenen

... Gekonfijte citroenen - Bio-citroenen (onbespoten) in 4 snijden. Tot net niet helemaal doorsnijden onderaan zodat de citroenpartjes nog aaneen blijven. Binnenin de citroen lepel je een eetlepel zout. Leg de citroenen in een gesteriliseerde bokaal, ze mogen dicht opeen ...

Recept voor pompoensoep met pikante kastanjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pompoensoep-met-pikante-kastanjes

... Bereiden: Giet de kastanjes af en laat ze goed uitlekken, snijd ze in blokjes.  Vermeng alle ingrediënten met elkaar in een schaal en marineer met olie en balsamicocrème. Kruid met zout en peper en laat dit minstens 30 min. trekken. Stoof de groenten in de ...

Recept voor yuzu bitters | njam!

http://www.njam.tv/recepten/yuzu-bitters

... Maak de bitters:  Meng alle ingrediënten in een glazen bokaal, laat 14 dagen infuseren en schud dagelijks. Zeef de kruiden door een theedoek en bewaar de alcohol. Vijzel de kruiden die achter blijven in de theedoek. Doe de fijn gevijzelde kruiden samen met 250 ...