Resultaten voor meloen met parmaham

Zomerse Meloen

https://www.prinsessenboontjes.be/post/zomerse-meloen

... lezier. En zeker bij warme dagen, of op vakantie, heb je niet meer nodig.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij een sappige cavaillon meloen in schijven.Ontdoe de parmaham eventueel van het vet.En serveer er (buffel)mozzarella bolletjes bij.Bestrooi met een lekker zout.Smakelijk Stap voor stap foto's Tips:Je kan uiteraard ook buffelmozzarella of Burrata gebruiken.Je kan ...

Sandwich met meloen en parmaham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sandwich-met-meloen-en-parmaham

... Sandwich met meloen en parmaham - Pel, ontpit en versnijd de meloen in kleine stukjes. Meng de meloen met de gedroogde veenbessen en de geraspte kokos en laat even rusten in de koelkast. Beleg een snede brood met deze fruitmengeling Leg hierop de gewassen en gedroogde ...

Mini-Sandwiches in voetbalvorm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mini-sandwiches-in-voetbalvorm

... Maredsous Traditie®, smeerkaas van Maredsous® en Parmaham. De voetbalvorm bekom je door de sandwiches op een halve uitgeholde meloen te prikken, met behulp van tandenstokers. Voor nóg meer smaak wissel je de verschillende soorten smeerkazen van Maredsous® af. Ingrediënten wit toastbrood bruin brood bv. pumpernickel 1 kuipje smeerkaas (Maredsous®) 1 pak sneetjes Maredsous Traditie® 150 g parmaham ½ uitgeholde meloen ...

Gegrilde meloen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-meloen

... Gegrilde meloen - Kook de wijn samen met de suiker, het vanillestokje en het sinaasappelsap tot een stroop. Schil en ontpit de meloen en snijd ze in schijfjes van ongeveer een halve cm. Gril de meloenschijven en houd ze warm. Serveer ze met de wijnstroop en een bolletje ...

Smoothie met meloen en lavendel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/smoothie-met-meloen-en-lavendel

... Smoothie met meloen en lavendel - Breng het water aan de kook met de suiker. Laat koken tot de suiker opgelost is. Neem de siroop van het vuur. Doe 2 koffielepels lavendelbloemetjes in de siroop en laat 5 minuten rusten. Zeef de siroop. Schil de meloen, verwijder de ...

Gegratineerde meloen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/meer-toetjes/gegratineerde-meloen

... Gegratineerde meloen 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 2 kleine meloenen of 1 grote meloen (Galia) 400 g blauwe bessen 4 eetlepels bessenlikeur of crème de cassis ...

Recept voor Meloen met aardbeien en ijs | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/meloen-met-aardbeien-en-ijs/

... sonen 50 g suiker Toevoegen 400 g Fermette vanille roomijs Toevoegen 3 eetlepels witte rum Toevoegen 1 galia-meloen (van 1 kilo) Toevoegen 300 g aardbei Toevoegen munt (een paar takjes) Toevoegen Bereidingswijze Snij de bovenkant van de meloen af, als een deksel. Haal de zaden eruit en gooi die weg. Snij het vruchtvlees in stukjes. Doe die terug in de meloen en voeg de ...

Vijgen, mozzarella en parmaham

https://www.prinsessenboontjes.be/post/vijgen-mozzarella-en-parmaham

... gerecht een dagje uitstellen, zodat de vijgen perfect zijn en alles lekker smeuïg is.Je kan dit ook met perziken, nectarines of meloen maken.We eten dit ook wel eens tussen een broodje.Bereidingstijd:Dit lekkers zet je op 10 minuten op tafel. ...

Meloen met rodewijnsiroop | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/meloen-met-rodewijnsiroop

... op - Kook de wijn met de suiker, het vanillestokje, sap van sinaasappel en de sinaasappelschil tot een stroop. Schil en ontpit de meloen. Snijd schijfjes van ½ cm dik Grill de meloenschijfjes en houd ze warm, schik ze op het bord en strooi er de gehakte rozemarijn over. Serveer met de stroop ...

Carpaccio van meloen en rode paprika | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/carpaccio-van-meloen-en-rode-paprika

... Carpaccio van meloen en rode paprika - Gril de paprika’s in hun geheel in de oven 45’ tot ze zwart geblakerd zijn. Pel ze en verwijder de pitjes. Pel de meloen en snijd hem in zo dun mogelijke plakjes, eventueel met een snijmachine. Verdeel de plakjes over een bord. ...