Resultaten voor mayonaise4

Uit de keuken van Levine: Aardappelsalade met gerookte kip, kaas en abrikozen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/08/aardappelsalade-met-gerookte-kip-kaas.html

... 150 gram emmenthaler, in blokjes150 gram gedroogde "ready to eat" abrikozen, in stukjes5 dunne bosuitjes, in ringetjes4 eetlepels mayonaise4 eetlepels zure room1 - 2 theelepels kerriepoeder1 ½ eetlepel gesneden bakgember (potje)1 ½ eetlepel gembersiroopzout, versgemalen peper Boen de aardappels schoon en kook ze met schil gaar. Pel ze als ze nog warm zijn en snijd ze in blokjes.Maak een sausje van de mayonaise, zure room, kerriepoeder, bakgember, gembersiroop, zout en versgemalen peper.Meng het sausje met de (nog warme) aardappelen. Schep de kipfilet, kaas, abrikozen en bosuitjes erdoor. Laat een uurtje intrekken op kamertemperatuur.Variatie: voeg wat gaargekookte doperwten en/of een handje geroosterde en grof gehakte hazelnoten toe.Eet ...