Resultaten voor malibu
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pina-colada
... Pina Colada Dit is echt zomer en vakantie in je glas. Héérlijk genieten. Het kan als cocktail of mocktail. Dus zie maar dat je ananas in je diepvriezer hebt, dan ben je altijd klaar voor dit feestje.Ingrediënten:Bereidingswijze:Koel eerst je ingrediënten goed.Doe ...
Pavlova's met ananas en kokosrum - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/pavlova/pavlovas-ananas-kokosrum
... Pavlova's met ananas en kokosrum 18 stuks 0 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten voor de meringues 2 eiwitten 115 g zeer fijne kristalsuiker voor het serveren 2 eetlepels kokosvlokken ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/sabayon
... Sabayon Dit kan ons echt altijd bekoren. Maar dan wel met een bol vers ijs en zacht fruit geserveerd. Lekkerder dan dat wordt het voor ons niet.Ingrediënten:Bereidingswijze:De basis is altijd hetzelfde. Je gebruikt per eigeel 1 eierdopje suiker en 1 à 2 eierdopjes ...
Carolines blog: Tropische chocoladetaart
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/06/tropische-chocoladetaart.html
... Tropische chocoladetaart Ingrediënten:- 220 g ananas op sap uit blik- 75 g roomkaas- 200 g bloem- 125 g suiker- 75 g lichtbruine basterdsuiker- 1 theelepel bakpoeder- ½ theelepel dubbelkoolzure soda- 200 g boter- 40 g cacao, gezeefd- 2 eieren- 2 eetlepels malibu ...
Eetplezier: IJs met de smaak van vroeger
http://eetplezier.blogspot.be/2012/09/ijs-met-de-smaak-van-vroeger.html
... IJs met de smaak van vroeger Veel mensen hebben er een smachtende verhouding mee. Zinnenprikkelend genot onder heuveltjes van kippenvel. Likken, zuigen, smakken. Lippen, tong, gehemelte, het wordt allemaal in de strijd gegooid bij het inzichtelijk maken van deze toch ...