Resultaten voor lenterolletjes in oven

Lenterolletjes met groentjes en kip | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lenterolletjes-met-groentjes-en-kip

... lenterolletjes met groentjes en kip - Een lekker hapje? Een licht voorgerecht? Een gezonde lunch? lenterolletjes zijn het allemaal. Hemelaal niet moeilijk om te maken! Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water. Snijd de kipfilets in fijne reepjes, kruid ze met peper ...

Gestoomde lenterolletjes met Indische rivierkreeftjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gestoomde-lenterolletjes-met-indische-rivierkreeftjes

... Gestoomde lenterolletjes met Indische rivierkreeftjes - Meng de langoustines, tomaten, koriander, munt, aïoli en het limoensap en breng op smaak met peper en zout. Laat de rijstvelletjes 10 seconden in water weken en laat ze goed uitlekken. Verdeel de vulling over de velletjes, ...

Jeroen Meus - Lenterolletjes met omelet en fijne groenten en dipsaus met pinda. - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lenterolletjes-met-omelet-en-fijne-groenten-en-dipsaus-met-pinda

... lenterolletjes met omelet en fijne groenten en dipsaus met pinda. - Deze heerlijk frisse lenterolletjes zijn perfect op een warme zomerdag. Jeroen kiest als vulling voor een omelet, Romeinse sla, wortel, koriander en munt. lenterolletjes zonder dipsaus is onmogelijk, dus kiezen ...

Ongebakken lenterolletjes met kip | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ongebakken-lenterolletjes-met-kip

... Ongebakken lenterolletjes met kip - Meng alle ingrediënten van de marinade en laat er de kipfilets minstens een half uurtje in marineren. Bak de kipfilets in de arachideolie tot ze mooi gaar is. Laat afkoelen. Snij in reepjes. Snij de wortel, daikon en komkommer in reepjes. ...

Lenterolletjes met gekonfijte pompoen en chocolade energy bars met gepofte quinoa | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lenterolletjes-met-gekonfijte-pompoen-en-chocolade-energy-bars-met

... r een stuk plastiek folie over en rol nog eens goed met een deegrol. Laat minstens een half uur opstijven in de koelkast. Voor de lenterolletjes: Week de rijstvellen minstens 5 minuten in koud water. Snij de butternutpompoen in schijven van 1 cm dik. Schil en verwijder de pitjes en snij de pompoen in dunne balkjes.  Laat de kokosbloesemsuiker karameliseren in een antikleefpan. Voeg een beetje chilipoeder toe. Bak de butternutbalkjes 2 à 3 minuten in de gesmolten suiker. Blus de balkjes met limoensap. Zet het vuur wat lager en laat het nog 2 à 3 minuten verder bakken, tot dat de butternut helemaal gaar is. Snij de avocado in twee en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit ...

Vietnamese lenterolletjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vietnamese-lenterolletjes

... Vietnamese lenterolletjes - Dit recept komt van Philippe Ng (restaurant Monkey King). Snij ajuin en look fijn, snij de tofu in reepjes. Verhit een pan en fruit de ui en de look glazig. Voeg de tofureepjes toe en bak even aan.  Kruid met peper, zout, sojasaus en hoisinsaus ...

Lenterolletjes van kwartel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lenterolletjes-van-kwartel

... lenterolletjes van kwartel - Verwarm de olie in een wok. Fruit de gehakte sjalot en het fijngesneden witte stuk van de lente-ui goudgeel, en voeg er het vlees bij. Bak het vlees gaar gedurende 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met vissaus, sojasaus, suiker, zout ...

Slawraps met falafel

http://saskookt.blogspot.be/2015/08/slawraps-met-falafel.html

... pen nadat ik me had mogen uitleven op de Boekenbeurs (ik was een echte boekenwurm als kind). Daar bestelden we altijd gefrituurde lenterolletjes als voorgerecht. Die lenterolletjes werden opgediend met verse kruiden en een zoetzuur sausje die je samen met het lenterolletje in een blad sla kon rollen. Heerlijk vond ik dat! Dat restaurant bestaat ondertussen jammer genoeg niet meer, maar het slawrapgevoel waar ik toen zo dol op was heb ik met dit recept opnieuw ontdekt.Voor de vulling werd ik dan weer geïnspireerd door deze salade van de ...

Recepten - Lenterolletjes met Finettes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lenterolletjes_met_Finettes

... Bereidingswijze Breng het water aan de kook en los hierin de suiker op. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje trekken. Laat afkoelen. Hak de teentjes knoflook en het rode pepertje fijn en roer door het suikerwater. Voeg vissaus en citroensap toe en zet koel weg tot gebruik. ...

Sas Kookt!: oktober 2010

http://saskookt.blogspot.be/2010_10_01_archive.html

... e met Hoisin saus, Chinese bbq-saus van de Chinese supermarkt (ik val in herhaling). Als hoofgerechten hadden we verse Vietnamese lenterolletjes met scampi en 2 dipsausjes, curry met scampi, gebakken rijst met ei en groentjes en noedels met scampi. Vrij veel scampi dus zoals je ziet, blijkbaar een populaire keuze :). Hieronder vind je receptjes.Verse Vietnamese lenterolletjes met scampi (met vers bedoel ik gewoon ongebakken) (recept gevonden op Smulweb)Lenterolletjes rijstvellen (Chinese supermarkt) 1/3 komkommer 1 grote wortel enkele blaadjes (ijsberg)sla 100 g mihoen (van die doorzichtje rijstnoedels) enkele takjes verse munt enkele takjes verse koriander enkele scampi's, ontdooid Saus 1 hoisinsaus (Chinese supermarkt) enkele ongezouten pinda's Saus 2 1 el rijstazijn 2 el vissaus 1/3 chilipeper, fijngesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1 el suiker 2 el water 1 el limoensap enkele ongezouten pinda's Maak een dipsausje van de rijstazijn, de vissaus, het limoensap, de suiker, het water, de fijngesneden chilipeper en de gehakte knoflook. Hak enkele pinda's fijn en strooi vlak voor serveren erover. Voor de tweede saus doe je een paar eetlepels hoisinsaus in een kommetje, waarover je ook vlak voor het serveren wat fijngehakte pinda's strooit. Pel de scampi's, haal het darmkanaal eruit en kook ze enkele minuten. Giet af, laat afkoelen en snij in stukjes. Schil de komkommer, haal de zaadlijst eruit en snijd de rest in kleine reepjes (julienne). Schil de wortel en ook in julienne reepjes. Doe de mihoen in een kom en giet er kokend water over. Laat enkele minuten weken en giet af. Snij of scheur de sla in reepjes. Neem een groot plat bord, leg er een rijstvel op, giet er een beetje kokend water over en laat enkele seconden weken. Giet het overtollige water af en leg er wat sla, mihoen, wortel, komkommer, scampi, ...