Resultaten voor lamsragout met paprika

Lamsragout | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... lamsragout - Neem een pan en bak het vlees, totdat je een bruin aanbaksel hebt. Voor je het vlees bakt kruid je het met peper en zout. Draai het vlees niet meteen om. Laat het eerst aan een kant bakken, en draai het daarna pas om. Ongeveer elke kant 5 min. Doe je fijnge ...

Lamsragout met een lentetoets - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/lamsragout-met-een-lentetoets/recept/1718

... Bereiding van lamsragout met een lentetoets Verwijder zorgvuldig al het vet van het lamsvlees en snij het vlees in stukken.Borstel de aardappelen af, schraap de wortelen en maak de raapjes schoon. Snij de wortelen en de raapjes in kleine stukjes van ongeveer 3 cm.Pel d ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-0

... lamsragout - Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed z ...

Recept voor rigatoni met lam en aubergine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-lam-en-aubergine

... n de tomatensaus: stoof de fijngesneden uien, wortel, look en selder in 2 cl olijfolie. Blus met de rode wijn en passata. Voeg de lamsragout toe en laat samen met de oregano 1 uurtje op een zacht vuur onder een deksel koken. Verwijder de oregano en lamsragout. Haal het ...

Recept Piet Huysentruyt - lamsragout - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/LAMSRAGOUT/2038

... lamsragout Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 kg lamsvlees1 kg lamsvlees • 1 klontje alpro soya bakken1 klontje alpro soya bakken • 0,5 liter water0,5 liter water • 2 flesjes zoet bier2 fles ...

Geroosterde paprika's - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/paprika/geroosterde-paprika

... Geroosterde paprika's 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 10 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HapjeVegetarischSpaans Ingrediënten 4 rode paprika's Bereiden Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de paprika's ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Paprika op Oosterse Wijze

http://www.receptjes.be/recept_paprika_oosterse_wijze.html

... paprika op Oosterse Wijze Ingredienten Voor 4 Personen: - 6 paprika's - 1 ui - 60 gr vetstof - 1 knoflookteentje - 1.5 dl groentenbouillon (of water met bouillonblokjes) - maisbloemBereidingswijze Maak de paprika's schoon en snijd in vierkante stukjes. Snijd de ui fij ...

Recept voor papardelle al arrabiata | njam!

http://www.njam.tv/recepten/papardelle-al-arrabiata

... el de Parmezaanse kaas over. tip: De kwaliteit van dit gerecht hangt af van je basistomatensaus. Die maak je best met wat stukjes lamsragout, ui, passata, look, rode wijn, selder, tijm, laurier, oregano en een kruidnagel. Laat alle ingrediënten zeker 1 uur op een zacht ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Paprika Appelsalade

http://www.receptjes.be/recept_paprika_appelsalade.html

... paprika Appelsalade Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 rode paprika (in blokjes gesneden) - 1 groen paprika (in blokjes gesneden) - 2 appels (in schijfjes gesneden) - sap van 1 citroenBereidingswijze Meng de blokjes paprika en de schijfjes appel in een kom. Giet er het ...

Jeroen Meus - Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tagliatelle-met-lam-en-belgische-schapenkaas

... Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Lintpasta met een lamsragout: een heerlijke combinatie, al hebben de beide ingrediënten een heel uiteenlopende gaartijd. Terwijl de pasta slechts een kort bad in kokend water nodig heeft, neem het smaakvolle lamsvlees graa ...