Resultaten voor lamsfilet met mosterdsaus piet huysentruyt

Varkensgebraad in mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensgebraad-in-mosterdsaus

... Varkensgebraad in mosterdsaus - Smelt de boter in een braadpan Kruid het gebraad met peper en zout. Leg het gebraad in de pan en zet het vuur iets lager. Snij de sjalotjes grof en leg ze rond het gebraad. Bak 5 min. aan langs elke kant. Voeg tijm en laurier toe. Zet een ...

Champignon-mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignon-mosterdsaus

... Champignon-mosterdsaus - Smelt de boter in een kleefpan en bak de ui aan. Snij de champignons in 4 en bak ze mee aan, samen met de look. Blus de pan met water en giet de room erbij. Voeg de mosterd, ketchup en tomatenpuree toe en roer door. Kruid met peper en zout. Overstrooi ...

Kabeljauw met mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-met-mosterdsaus

... Kabeljauw met mosterdsaus - Kruid de visfilets met peper en zout. Haal de filets door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Smelt een klontje boter in een anti-kleefpan. Versnipper de ajuin en look en stoof ze even aan in de pan. Schuif ze langs de kant en leg de ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-lamsfilet-met-een-salade-van-appel-knolselder-en-radijsjes

... Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Schil de knolselder en snijd in dikke staafjes. Spoel de appel verwijder het klokhuis en snijd in even grote staafjes als de kn ...

Lamsfilet met tijm en honing | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tijm-en-honing

... t azijn, water en honing. Voeg er de room en gehakte tijm aan toe en laat dit inkoken tot het een gebonden saus wordt. Serveer de lamsfilets met de saus en de appeltjes. Ingrediƫnten 400 gr lamsfilet 4 takjes tijm 1 el acaciahoning 2 el balsamicoazijn 6 el water 2 el room bakboter 1 appel ...

Lamsfilet met tzatziki

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/482/lamsfilet-met-tzatziki-1

... zout. Roer er lepel voor lepel, onder voortdurend roeren, 3 eetlepels olijfolie door. Zet minstens 1 uur in de koelkast. Wrijf de lamsfilet in met olijfolie en bak het vlees op de grill: 2 minuten aan beide kanten indien het vlees nog rosé mag zijn, iets langer als het doorbakken mag zijn. Kruid met peper en zout. ...

Lekkerbekjes met mosterdsaus recept - Allerhande | Albert Heijn Belgiƫ

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R810350/lekkerbekjes-met-mosterdsaus

... Lekkerbekjes met mosterdsaus - 2 x 600 gr aardappelen, 50 g boter, 2 x 2 lekkerbekjes, 1 ui, 2 el grove mosterd, 150 ml kookroom, 600 g tuinerwten/wortelen, 125 ml halfvolle melk ...

Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-in-een-krokant-jasje-met-bloempje-van-provencaalse-groenten

... lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten - Bak de lamsfilet kort aan, smeer in met wat tapenade en leg daarboven de fijngesneden champignons die je eerst kort bakt in olijfolie. Rol in het bladerdeeg, plak dicht met het losgeklopte ei en bak ...