Resultaten voor kweeperenconfituur gelei jeroen meus

Jeroen Meus - Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mousse-en-gelei-van-kweepeer-met-pistachekoekjes-en-chocoladesaus

... Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - Kweeperen kun je niet rauw eten. Daarvoor zijn ze te zuur en te vezelig. Maar je kunt er wel lekkere compote, gelei, mousse of confituur van maken. Perfect voor dit dessert dat jeroen afwerkt met een pistacheko ...

Jeroen Meus - Rabarber met gelei van rabarber, yoghurtmousse met limoen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rabarber-met-gelei-van-rabarber-yoghurtmousse-met-limoen

... Rabarber met gelei van rabarber, yoghurtmousse met limoen - Een laagje lekker zure rabarber met daarop frisse yoghurtmousse, afgewerkt met een zoete crumble. jeroen maakt een dessert dat al je smaakpapillen aanspreekt. - 0. Breng het water aan de kook en doe er de steranijs en ...

Tempura van ananas met een gelei van kiwi | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/tempura-van-ananas-met-een-gelei-van-kiwi

... Tempura van ananas met een gelei van kiwi - Alle ingrediënten voor het beslag ijskoud kort mengen met een vork. Ananas in blokjes snijden en in de bloem rollen. Onderdompelen in het ijskoud beslag en meteen frituren op 180° tot de blokjes goudbruin zijn. Laten uitdruppen. Afk ...

Rosé gelei met rood fruit | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rose-gelei-met-rood-fruit

... Rosé gelei met rood fruit - Kook de wijn met 8 el suiker, gelatine en de opengesneden vanillestok, tot hij 1/4de is ingekookt. Laat afkoelen in de koelkast gedurende 4-5 uur. Haal de gelei uit de koelkast en roer erin, schik in het midden van een diep bord 2 soeplepels, strooi ...

Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-met-gelei-van-citroenmelisse-en-bladerdeegkoekje

... Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje - Week de gelatineblaadjes. Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper. Laat ongeveer 15 à 20 minuten intrekken op een zacht vuu ...

Recept Piet Huysentruyt - rosé soepje in gelei - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/ros-soepje-in-gelei/1205

... rosé soepje in gelei Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 dl rosé wijn4 dl rosé wijn • 1 doosje framboos1 doosje framboos • 1/2 doosje aardbeien1/2 doosje aardbeien • 1 flesje bosbessen1 flesje bosbessen • 1 v ...

Appeltaartje met appelsorbet, gelei van citroenverbena en gesmolten chocolade | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appeltaartje-met-appelsorbet-gelei-van-citroenverbena-en-gesmolten

... Appeltaartje met appelsorbet, gelei van citroenverbena en gesmolten chocolade - Warm de siroop met de wijn en het citroensap en de citroenverveine. Laat gedurende 15 minuten trekken en passeer door een zeef. Voeg het geweekte blad gelatine erbij en laat opstijven in de koelkast ...

Mini-muffins met gelei - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/muffins/mini-muffins-gelei

... Mini-muffins met gelei 24 mini-muffins 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 220 g bloem 90 g gemalen amandelen 125 g suiker 1 eetlepel bakpoeder 2 eieren 125 g boter, gesmolten en afgekoe ...

Recept Piet Huysentruyt - aardbeien met gelei van citroenmelisse - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/AARDBEIEN-MET-GELEI-VAN-CITROENMELISSE/1538

... AARDBEIEN MET gelei VAN CITROENMELISSE Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 5 dl zoete witte wijn5 dl zoete witte wijn • 1 limoen1 limoen • 4 takjes citroenmelisse4 takjes citroenmelisse • 2 gelatineblaadjes 2 gelatineblaa ...

Gelei van Tomaat, poon en olie van gedroogde zwarte olijven | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gelei-van-tomaat-poon-en-olie-van-gedroogde-zwarte-olijven

... gelei van Tomaat, poon en olie van gedroogde zwarte olijven - Verwarm de tomatensaus en breng ze op smaak met peper, zout, paprikapoeder en wat suiker. Week de gelatine in koud water en voeg die bij de warme tomatensaus. Smeer een terrine in met olijfolie en bekleed dan met pla ...