Resultaten voor kwartels met portosaus en witte druiven

Kwartels met witte druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kwartel/kwartels-witte-druiven

... n 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans Ingrediënten 8 kwartels 1 tros pitloze witte druiven, ontveld 8 plakjes bacon 2 eetlepels olijfolie 25 g boter 50 ml cognac Bereiden Verwarm de oven voor op 220 °C (gasovenstand 7).Kruid ...

Recept voor Kwartels met muskaatdruiven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kwartels-met-muskaatdruiven/

... stijd: 40 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 kwartels Toevoegen 10 cl kalfsbouillon Toevoegen 40 druiven Toevoegen 50 g Solo Toevoegen zout Toevoegen 10 g Solo Toevoegen 1 glas Pineau de ...

Kwartel met druiven en krieltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kwartel-met-druiven-en-krieltjes

... Kwartel met druiven en krieltjes - Breng de krielaardappelen aan de kook in een weinig gezouten water. Kuis intussen de kwartels en brand de overtollige veren weg door ze boven het gasvuur te houden. Laat een klontje boter smelten in de pan. Zet de kwartel intussen on ...

Kwartel met druiven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kwartel-met-druiven

... Kwartel met druiven - Smelt de vetstof in de pan en laat ze mooi hazelnootbruin worden. Kruid de kwartels met peper en zout en bak ze aan, 2 minuten aan elke kant van de borst en dan nog 2 minuten de rugkant. Snij de druiven in 2 en doe ze erbij. Doe het water in de pot, ...

Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/parelhoen-met-druifjes-portosaus-en-bieslookkroketjes

... Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes - Kip of parelhoen in de oven is altijd lekker. Zeker in combinatie met een smakelijke portosaus. Brand de pluimpjes van de parelhoen.  Pel een handvol verse druifjes en ontpit. Giet de ontpitte druiven af en hou ...

Recept voor Kwartels met clementines | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kwartels-met-clementines/

... 1 handje rozijnen Toevoegen 8 el cognac Toevoegen 2 clementines Toevoegen 4 takjes tijm Toevoegen 4 of 8 kwartels Toevoegen 50 g Solo Toevoegen zout en peper Toevoegen Bereidingswijze Wel de rozijnen een paar uur in de helft van de cognac. Verwarm de oven voor op 250°C. Snij een paar stukjes schil van de clementines, zonder het wit. Pel één clementine en verdeel ze in partjes. Haal oo ...

Recept Gerookte kipsalade met druiven – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/371/gerookte-kipsalade-met-druiven/

... Gerookte kipsalade met druiven200 gr gerookte kip 200 gr druiven 75 gr veldsla noten melange Dressing 3 el olijfolie 1 el mosterd 1 el witte wijnazijn 1 el honing zout en peper Snijd de kip in reepjes. Halveer de druiven. Voeg de kip, druiven, sla en noten toe aan een ...

Chipolata met druiven

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/156/chipolata-met-druiven-1

... Chipolata met druiven - Een lekker eenvoudig gerecht - Spoel de druiven en dep ze droog. Pers de helft van de druiven met een pureeknijper en vang het sap op in een kommetje, zeef eventueel de pitten eruit. Rol de chipolataworsten op en prik ze op een satéstokje. ...

Briochespiesjes met brie en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/hapjes/briochespiesjes-brie-druiven

... Briochespiesjes met brie en druiven 24 stuks 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HapjeVegetarischHollands Ingrediënten 4 dikke sneetje briochebrood (of maïsbrood) 50 g zachte boter 1 eetlepel geraspte citroenschil citroensap ...

Sabayon met druiven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sabayon-met-druiven

... Sabayon met druiven - Doe de 4 eigelen, 4 dopjes witte wijn, 4 dopjes suiker en 1 dopje Madeira in een pot. Zet op een zacht vuurtje en begin in een 8 te kloppen tot het warm en schuimig is. Doe de ontpitte en ontvelde druifjes in een diep bordje. Doe er het PH slagroomijs ...