Resultaten voor kreeftensaus met kreeftensoep gemaakt

Scampi in kreeftensaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-kreeftensaus

... Scampi in kreeftensaus - Pel de scampi en haal het darmkanaal eruit. Kruid ze met peper en zout. Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Laat de pan goed warm worden en bak dan de scampi langs beide zijden. Blus met cognac en de kreeftenbisque. Voeg ook de kre ...

Recept voor Lekker kerstmenu met o.a. gebraiseerde kalkoen met boschampignons - Soep: Kreeftensoep met krab en armagnac | Solo O

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-met-oa-gebraiseerde-kalkoen-met-boschampignons-soep-kreeftensoep-met-krab-en-armagnac/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kreeftensoep van Knorr Toevoegen 4 voorgekookte krabbenscharen Toevoegen 1 dl Solo Delifine Toev ...

Kreeftensaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeftensaus

... kreeftensaus - Laat de boter smelten in een kookpot. Stoof de fijngesneden groenten even aan in de pot. Doe de garnalenkoppen erbij . Laat dit 5 à 10 minuten sudderen. Doe de bloem erbij en roer om te binden. Voeg dan de tomatenpuree, het water en de witte wijn erbij tot ...

Terrine van kreeft | VTM Koken

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-kreeft

... Terrine van kreeft - Doe de kreeftensoep in een kookpot, samen met de roomkaas en laat zachtjes opkoken en roer goed door met een garde. Week de gelatineblaadjes in koud water, haal de kookpot van het vuur en voeg de gelatine toe. Giet het water erbij en roer goed door. L ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Kreeftensoep (Bisque d'Homard)

http://www.receptjes.be/recept_kreeftensoep.html

... kreeftensoep (Bisque d'Homard) Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 grote kreeft (vers of diepvries) - 2 liter water - 1 ajuin (grof gesneden) - 2 stukken prei (grof gesneden) - 2 stukken selder (grof gesneden) - 2 laurierblaadjes (gekneusd) - 1 doos tomatenpuree (250 gram) ...

Sas Kookt!: Kreeftensoep

http://saskookt.blogspot.be/2010/04/kreeftensoep.html

... kreeftensoep Een recept dat je misschien maar één keer per jaar kan maken. Niet omdat het zo moeilijk is, maar omdat kreeft gewoon zo duur is. Maar juist daarom is het belangrijk dat je er niets van verloren laat gaan! Dit weekend was mijn broer jarig en naar goede gewo ...

Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en-kreeftensaus

... Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus - Voor Filip Peeters is het deze keer puur genieten. Sofie verwent hem met tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus of Nantuasaus. Nog geen inspiratie wat je met de feestdagen moet ...

Kreeftensoep | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeftensoep

... kreeftensoep - Breng water aan de kook in een grote kookpot. Snij alle bouillongroenten grof en leg ze in het water. Voeg de bouillon, tijm en laurier toe. Leg de kreeften in het kokende water en laat ze 6 à 7 min koken. Haal de kreeften eruit en leg ze opzij. Hak de gro ...

Asperges met coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-coquilles

... aarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 asperges, geschild 2 eetlepels olijfolie 4 coquilles 100 g zeekraal voor 200 ml kreeftensaus 40 g boter 35 g bloem 500 ml melk 10 g ansjovisfilets 50 g kreeftenpasta 3 theelepels truffelnat nootmuskaat Bereiden Bereid de k ...

Quenelles van vis | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quenelles-van-vis

... et kookpunt. Maak met behulp van 2 eetlepels quenellen en pocheer ze gedurende 4 à 5 minuten in de groentenbouillon. Serveer met kreeftensaus. Ingrediënten 1 el groentenbouillon 1 ei nootmuskaat zout peper 125 ml room 250 gr verse vi ...