Resultaten voor komen eten 2018

Uit de keuken van Levine: Een prachtig 2018

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/12/een-prachtig-2018.html

... Een prachtig 2018 Beste lezers en volgers van Uit de keuken van Levine, ik wens jullie een heel goed 2018! 2017 was een mooi jaar met veel leuke ontmoetingen, gesprekken en fijne workshops. Dank daarvoor! In 2018 ga ik vrolijk door. Nieuwe kansen, nieuwe plannen, ik ...

Uit de keuken van Levine: Een prachtig 2018

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/12/een-prachtig-2018.html

... Een prachtig 2018 Beste lezers en volgers van Uit de keuken van Levine, ik wens jullie een heel goed 2018! 2017 was een mooi jaar met veel leuke ontmoetingen, gesprekken en fijne workshops. Dank daarvoor! In 2018 ga ik vrolijk door. Nieuwe kansen, nieuwe plannen, ik ...

Carolines blog: Fijne Feestdagen!

https://carolinebrouwer.blogspot.com/2017/12/fijne-feestdagen.html

... Fijne Feestdagen! Al mijn volgers en lezers die nog steeds mijn blog vaak bezoeken wens ik gezellige kerstdagen en een mooi en gezond 2018! Ondanks dat het hier wat stilletjes is, hoop ik dat jullie toch nog inspiratie op hebben gedaan om iets lekkers op tafel te zetten ...

Carolines blog: Fijne Feestdagen!

https://carolinebrouwer.blogspot.com/2017/12/fijne-feestdagen.html

... Fijne Feestdagen! Al mijn volgers en lezers die nog steeds mijn blog vaak bezoeken wens ik gezellige kerstdagen en een mooi en gezond 2018! Ondanks dat het hier wat stilletjes is, hoop ik dat jullie toch nog inspiratie op hebben gedaan om iets lekkers op tafel te zetten ...

Supersnelle schuimtaartjes & hét kerstmenu 2018 - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/schuimtaartjes-kerstmenu-2018/

... resultaat met allerlei luxe ingrediënten. Daarbij heb ik er samenhang in aangebracht door een aantal ingrediënten te laten terugkomen. Zo is de cranberry compôte aanwezig in zowel het hoofdgerecht als het dessert. De pistachenootjes en balsamicocrème zijn aanwezig in zowel het voor- als het nagerecht. Al met al heb je zo een heel divers kerstmenu en tegelijkertijd een menu wat klopt en waarbij alles goed samengaat. Het recept voor de bisque volgt binnenkort. De kiprollade en aardappelgratin kun je bij Lidl kopen en volgens de instructies op de verpakking bereiden. Voor de romanesco vind je hier een recept. Printable kerstmenu Om het nóg makkelijker voor je te maken, heb ik een leuke printable gemaakt. Een kerstmenu wat je zo kunt uitprinten! Zo ziet het er helemaal professioneel uit :-). Om de printable uit te printen, klik je er met je rechter muisknop op en klik je op 'afbeelding bekijken'. Voor de schuimtaartjes in het recept voor het kerstdessert heb ik als basis de merengues van Lidl Delicieux gebruikt. Deze vormen samen met de room de basis. Je kunt daarnaast zelf gaan variëren. Met fruitsoorten bijvoorbeeld. Ik ging voor de combinatie cranberry, pistachenootjes en aardbei. Dat smaakt lekker samen. Bovendien zijn er geen meer kerstige kleuren dan groen en rood, dus je sluit je diner zo zeker in stijl af! Cranberry compôte De cranberry compôte maakte ik zelf met verse cranberry's, maar de ...

Uit de keuken van Levine: Workshops Breads of Sinclair

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/10/workshops-breads-of-sinclair.html

... Workshops Breads of Sinclair English readers please scroll down In 2015 en 2016 verzorgde de Amerikaanse bakker Mark Sinclair van Sinclairs Bakery enkele workshops bij mij in de workshopruimte in Rijswijk. De workshops waren een groot succes en ik ben heel blij dat ...

Uit de keuken van Levine: Workshops Breads of Sinclair

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/10/workshops-breads-of-sinclair.html

... Workshops Breads of Sinclair English readers please scroll down In 2015 en 2016 verzorgde de Amerikaanse bakker Mark Sinclair van Sinclairs Bakery enkele workshops bij mij in de workshopruimte in Rijswijk. De workshops waren een groot succes en ik ben heel blij dat ...

Pannenkoeken

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pannenkoeken-1

... Pannenkoeken Pannenkoeken zijn altijd een goed idee. Bij ons komen ze heel regelmatig op tafel. Onze keukenprins bakt de lekkerste. En met een potje fruitsla wordt het nog gezond smullen ook. Wat is jullie favoriete topping?Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap ...

Carolines blog: Fijne Kerstdagen!

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/fijne-kerstdagen.html

... erstdag eten wij met vrienden in restaurant Papermoon in Voorburg. Tweede Kerstdag eten wij bij mijn dochter en schoonzoon en dan komen mijn zoon en zijn vriendin ook, we zijn dan met z'n zevenen (inclusief kleinzoon Daan van 1½). Mijn dochter maakt het voorgerecht, het hoofdgerecht en dessert worden door mij verzorgd. Op verzoek van de kinderen hetzelfde hoofdgerecht als vorig jaar. Ik vind het prima; erg lekker en makkelijk! Voorgerecht:  kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm.  Hoofdgerecht: tournedos met Marsalasaus Dessert: kaneelparfait met gebakken appel en gemberroom (recept na de kerst op mijn blog). Veel succes met het ...

Aan tafel met Tanja: Aan tafel! - Eten en snoepen in kinderboeken

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/10/aan-tafel-eten-en-snoepen-in.html

... gezonde maar ook vooral leuke activiteit tijdens deze kinderboekenweek uit (ik heb al diverse workshops pasta maken voorbij zien komen). En trouwens, van een klein beetje snoep of taart in deze week kan je kind ook geen buil vallen. Lekker zelf Smekkies in alle smaken (Harry Potter) en Hasselbramenjam (Puk en de Petteflet) maken! En wie een kinderboek aanschaft krijgt er het gezellige gratis boekje 'De wraak van het spruitje' erbij. op 9.10.09 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Kookboekenparade ...