Resultaten voor kip met tagliatelli

Aspergetagliatelli met parmezaan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergetagliatelli-met-parmezaan

... Aspergetagliatelli met parmezaan - Schil de asperges en snij ze in slierten op de mandoline. Stoof ze daarna in solo. Kook ondertussen de tagliatelli en spoel ze in koud water. Voeg de tagliatelli bij de asperges, doe er ook de fond en de room bij en warm goed op. ...

Tagliatelli met zalm en asperges | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tagliatelli-met-zalm-en-asperges/

... Nee, nee, nee, de foto hierboven hoort niet bij dit stukje. Want zo zag het er helemaal niet uit die kant-en-klaar bak van Appie. Ik koos de maaltijd tagliatelli met zalm en asperges in dille/roomsaus. Pure opoffering om de nieuwe rubriek: “Uitgeprobeerd” op te ...

Velouté van asperges met tagliatelli van asperges, bieslookmayonaise en mimosa van eitjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/veloute-van-asperges-met-tagliatelli-van-asperges-bieslookmayonaise

... Velouté van asperges met tagliatelli van asperges, bieslookmayonaise en mimosa van eitjes - Schil de asperges behalve de groepen. Stoof sjalot, wit van prei, pijpajuin en schellen van asperges kort aan met laurier en verse tijm in goede boter. Blussen met water en ...

Ossobucco | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ossobucco-0

... Ossobucco - Snij de vliezen van het vlees en kruid met zout en peper. Ontvel de tomaten, verwijder de kroontjes en hak ze grof. Verhit de olijfolie en kleur het vlees op hoog vuur. Snij intussen de wortel, ui en selder in stukjes en laat het geheel kort met het vlees ...

Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfspicatta-met-creme-de-fagotin-en-asperges

... Bereiding  Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna 6 minuten koken in gezouten, kokend water. Laat ze hierna schrikken in koud water.  Snij elk kalfslapje in 3 reepjes. Leg op elk stuk een sneetje ...

Lamskroon met tagliatelli-salade, tomatensalade en gegrilde groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/lamskroon-met-tagliatelli-salade-tomatensalade-en-gegrilde-groenten

... Lamskroon met tagliatelli-salade, tomatensalade en gegrilde groenten - Maak de kruidenmarinade met 2 takjes tijm, 2 takjes rozemarijn, 4 blaadjes salie, een geplet teentje look, grof zout, peper en 3 eetlepels olijfolie. Meng deze ingrediënten in de vijzel en besmeer ...

Pasta met gemarineerde kip | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasta-met-gemarineerde-kip

... Pasta met gemarineerde kip - Doe de gemarineerde kippenblokjes in een cutter en kruid met peper en zout. Cutter alles fijn tot kippengehakt. Smelt een klontje boter in een pan en laat hierin een fijngehakte ui aanstoven. Bak hierin vervolgens het kippengehakt. Giet ...

Jeroen Meus - Tagliatelli met savooi, witte bonen en pecorino - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelli-met-savooi-witte-bonen-en-pecorino

... tagliatelli met savooi, witte bonen en pecorino - Wie afziet van een maaltijd met vlees of vis hoeft niet in te boeten op smaak. Deze voedzame pastaschotel is bovendien snel klaar. De savooi kan je naar keuze ook vervangen door snijbiet, warmoes of zelfs rapensteeltjes. ...

Jeroen Meus - Pastadeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pastadeeg

... Pastadeeg - Niets is lekkerder dan verse pasta. Maar daarvoor moet je natuurlijk wel zelf eerst je deeg bereiden.Is je deeg klaar, dan kan je het uitrollen met een deegrol en tortelloni of ravioli vouwen.Jeroen maakt vers pastadeeg voor zijn tortelloni met champignons ...

Sas Kookt!: Pasta met savooikool, bonen en pecorino

http://saskookt.blogspot.be/2013/03/pasta-met-savooikool-bonen-en-pecorino.html

... Pasta met savooikool, bonen en pecorino Heerlijke vegetarische pasta van Jeroen Meus! We gebruikten wel veel meer savooikool dan hij, maar misschien was die van ons een kleinere omdat hij biologisch was. Dit heb je nodig voor 4 personen: 500 g tagliatelli 120 g pecorino ...