Resultaten voor kalkoengebraad met mosterd en bruine suiker

Jeroen Meus - Kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoengebraad-met-krieltjes-selder-en-venkel

... n.Verzamel de smaakmakers in een mengkommetje en giet er een flinke scheut olijfolie bij. Kruid met peper en grof zout.Strijk het kalkoengebraad in met de marinade.Maak een tapijtje van gerookt spek op het werkblad. Leg het kalkoengebraad op het spek en rol het op. Bind het vast met keukentouw.Smelt een klont boter in een ruime kookpot of cocotte. Kleur het gebraad aan alle zijden.Pel de ui en snijd hem grof. Leg de stukjes ui rond het vlees, zo verbrandt de vetstof niet.Voeg de kruidnagels toe en giet er wat van de hete kippenbouillon bij.Zet het deksel op de pot. Laat het kalkoengebraad zo’n halfuurtj ...

Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalkoengebraad-met-pepersaus-gesmoorde-spruitjes-en-aardappelen-in-de-schil

... s uit de braadzak toe en zeef de saus. Voeg op het einde nog een scheutje light room toe en wat extra peper. Ingrediënten 100 gr kalkoengebraad 300 gr verse spruitjes 250 gr aardappelen 1 grote ui 300 ml kippenbouillon (opgelost bouillonblokje) ½ th lepel worcestershiresaus 1 el light room (max. 10% vet) 2 el groene peperbollen (op water) grof gemalen peper nootmuskaat ...

Stoofvlees | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees

... Stoofvlees - Hak de ui in stukjes en stoof aan in de boter en voeg de look toe. Snijd het vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode wijn, het bier, de boterham met mosterd, de bruine suiker, de laurier en de tijm bij. Laat 1 uur stoven ...

Karbonade met mosterd, bruine suiker en rucola stamppot - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/karbonade/karbonade-mosterd-bruine-suiker-rucola-stamppot

... Karbonade met mosterd, bruine suiker en rucola stamppot 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 750 g aardappelen olijfolie beetje boter 4 mooie (biologische) karbonades pittige mosterd ...

Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker

... Rijstpap met bruine suiker - Laat de melk opkoken en voeg er de rijst aan toe met de suiker en de kaneel. Laat zachtjes koken tot de rijst gaar is. Plaats in de koelkast, ongeveer 2 uur. Meng daarna de geklopte room erdoor, serveer en overstrooi met bruine suiker. Ingrediënten ...

Mosterd met bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mosterd-met-bier-0

... mosterd met bier - Maal 2 eetlepels van het geel mosterdzaad in een koffiemolen en meng met de rest van de mosterdzaadjes. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Doe ze met het bier, de azijn, de honing, de suiker, de kurkuma en het zout in een steelpan en breng aan de ...

Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker-0

... Rijstpap met bruine suiker - Zet de melk op en voeg er de gewassen rijst aan toe met suiker en 1 doorgesneden vanillestokje. Laat opkoken en roer voorzichtig de rijst los van de bodem, laat verder koken op en licht vuurtje gedurende 25’ à 30’ minuten. Laat afkoelen. Meng ...

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/verloren-brood-met-bruine-suiker-en-vanille-ijs

... Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs - Maak de melk lauw. Voeg er de 2 eierdooiers en suiker aan toe en roer het geheel. Week het brood in het eiermengsel en bak het bruin in de boter. Overstrooi met bruine suiker en zet onder de grill. Serveer met een bolletje ijs ...

Bruine suikertaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruine-suikertaart

... bruine suikertaart - Rol het bladerdeeg uit en schik het in de taartvorm. Maak appelmoes van de appelen met het water maar zonder de suiker. Laat afkoelen. Klop de eieren en de eierdooier met de bruine suiker tot een stevige massa. Meng met de geklopte room. Bedek de taartbodem ...

Gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-brioche-met-wildpastei-en-gekarameliseerde-vijg

... Gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg - Snijd de sneetjes brioche in driehoekjes. Bestrijk ze met de boter en gril gedurende 1 minuut aan elke kant goudbruin. Snijd de vijgen in 2 en duw ze in de bruine suiker. Gril deze ook 1-2 minuten aan 1 zijde of tot ...