Resultaten voor kalkoengebraad met champignonsaus saus

Côte à l’os met champignonsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cote-los-met-champignonsaus

... Côte à l’os met champignonsaus - Côte à l’os met champignonsaus - Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer daar het vlees een halfuur in.Dep het vlees droog en rooster het naar smaak.Laat het 10 minuten rusten onder een vel ...

Jeroen Meus - Kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoengebraad-met-krieltjes-selder-en-venkel

... n.Verzamel de smaakmakers in een mengkommetje en giet er een flinke scheut olijfolie bij. Kruid met peper en grof zout.Strijk het kalkoengebraad in met de marinade.Maak een tapijtje van gerookt spek op het werkblad. Leg het kalkoengebraad op het spek en rol het op. Bind het vast met keukentouw.Smelt een klont boter in een ruime kookpot of cocotte. Kleur het gebraad aan alle zijden.Pel de ui en snijd hem grof. Leg de stukjes ui rond het vlees, zo verbrandt de vetstof niet.Voeg de kruidnagels toe en giet er wat van de hete kippenbouillon bij.Zet het deksel op de pot. Laat het kalkoengebraad zo’n halfuurtj ...

Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalkoengebraad-met-pepersaus-gesmoorde-spruitjes-en-aardappelen-in-de-schil

... s uit de braadzak toe en zeef de saus. Voeg op het einde nog een scheutje light room toe en wat extra peper. Ingrediënten 100 gr kalkoengebraad 300 gr verse spruitjes 250 gr aardappelen 1 grote ui 300 ml kippenbouillon (opgelost bouillonblokje) ½ th lepel worcestershiresaus 1 el light room (max. 10% vet) 2 el groene peperbollen (op water) grof gemalen peper nootmuskaat ...

Jeroen Meus - Griet met champignonsaus, krieltjes en gebakken witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/griet-met-champignonsaus-krieltjes-en-gebakken-witloof

... Griet met champignonsaus, krieltjes en gebakken witloof - Een heerlijk stukje Noordzeevis gaat er altijd wel in. Samen met een champignonsaus met fijne stukjes selder en sjalot, gebakken witloof en gekookte krieltjes is dit zeker de moeite waard om eens te proberen!  ...

Ravioli met champignonsaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-met-champignonsaus

... Ravioli met champignonsaus Dit is nog één van onze super lekkere snelle gerechtjes. Met een pak verse ravioli en champignons tover je met de lekkerste kruiden zo een top gerechtje op tafel.Ingrediënten Bereidingswijze: Stap voor stap recept Tips:Deze Karl Otto kruiden Mi ...

Gestoomde zeetong met champignonsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-zeetong-met-champignonsaus

... Gestoomde zeetong met champignonsaus - Fileer de zeetong en hou de graten bij. Rol 2 filets in een S-vorm op en steek vast op een spies. Stoom de zeetong ongeveer 2 minuten tot ze gaar is. Laat de gedroogde champignons weken in water. Hak de graten in kleine stukken en stoof ...

Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisbereide-vide-met-seitan-champignonsaus-lentegroenten-en-rozemarijnaardappelen

... Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen - Rozemarijnaardappelen: Kook de aardappelen tien minuten in gezouten water. Doe in een met olie ingewreven schaal. Snij de onderkant van de look, kneus de teentjes met schil. Versnipper de ...

Jeroen Meus - Kalfstournedos met sla, kroketten en champignonsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstournedos-met-sla-kroketten-en-champignonsaus

... Kalfstournedos met sla, kroketten en champignonsaus - Het stukje kalfsvlees heeft zijn naam te danken aan de muzikant en fijnproever Rossini. De man vroeg zijn toeschouwers steeds de rug te keren (tournez le dos) naar de keuken. Op die manier konden ze niet aanschouwen hoe hij ...

Gevulde courgette met kalkoen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-courgette-met-kalkoen

... grove stukken. Snij 3 teentjes look en doe deze samen met het venkelzaad en korianderzaad in de cutter. Maal alles fijn. Snij het kalkoengebraad in grove stukken en doe het in de cutter. Kruid bij met paprikakruiden Voeg 2 el volle room aan en kruid bij met peper. Maal opnieuw alles fijn. Snij de courgetten dwars door midden en verwijder de zaadjes uit ...

Varkenskroontje met peterseliecrumble en champignonsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-met-peterseliecrumble-witloof-en-champignonsaus

... Varkenskroontje met peterseliecrumble, witloof en champignonsaus - Varkenskroontje met peterseliecrumble, witloof en champignonsaus - Kruid het varkenskroontje met zwarte peper en zout en kerf het vet in. Bak het kort langs alle kanten in boter en een scheutje olijfolie.Leg ...