Resultaten voor kaaskroketten

Kaaskroketten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten

... n leg die bovenop het beslag. Zet de schaal in de koelkast en laat minstens 5 uren opstijven. Snij nu de opgesteven basis voor de kaaskroketten in de gewenste groottes. Doe de bloem, eiwit en paneermeel in 3 verschillende schaaltjes. Haal de kaaskroketten door de bloem, het eiwit en tenslotte door het paneermeel. Snij de 2 uiteinden van de citroen weg. Snij een inkeping tot de helft van de citroen en draai tot je de vorm van een stoel krijgt. Leg de kaaskroketten +/- 4 min. in de voorverwarmde friteuse van 175° en bak ze. Frituur de peterselie. Let op voor spatten! Ingrediënten voor het beslag 200 gr boter 200 gr Parmezaanse kaas (blok) 200 gr gemalen Emmentaler 200 gr bloem 6 eieren 1 l melk 1 dl room olijfolie nootmuskaat voor het paneren 1 kg paneermeel bloem 4 eiwitten voor de afwerking 1 citroen enkele takjes krulpeterselie ...

Kaaskroketten van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten-van-sofie-dumont

... n leg die bovenop het beslag. Zet de schaal in de koelkast en laat minstens 5 uren opstijven. Snij nu de opgesteven basis voor de kaaskroketten in de gewenste groottes. Doe de bloem, eiwit en paneermeel in 3 verschillende schaaltjes. Haal de kaaskroketten door de bloem, het eiwit en tenslotte door het paneermeel. Snij de 2 uiteinden van de citroen weg. Snij een inkeping tot de helft van de citroen en draai tot je de vorm van een stoel krijgt. Leg de kaaskroketten +/- 4 min. in de voorverwarmde friteuse van 175° en bak ze. Frituur de peterselie. Let op voor spatten! voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Kaaskroketten van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaaskroketten-van-sofie-dumont

... n leg die bovenop het beslag. Zet de schaal in de koelkast en laat minstens 5 uren opstijven. Snij nu de opgesteven basis voor de kaaskroketten in de gewenste groottes. Doe de bloem, eiwit en paneermeel in 3 verschillende schaaltjes. Haal de kaaskroketten door de bloem, het eiwit en tenslotte door het paneermeel. Snij de 2 uiteinden van de citroen weg. Snij een inkeping tot de helft van de citroen en draai tot je de vorm van een stoel krijgt. Leg de kaaskroketten +/- 4 min. in de voorverwarmde friteuse van 175° en bak ze. Frituur de peterselie. Let op voor spatten! voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Kaaskroketten met Brugge oud en zuurdesembrood

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaaskroketten-met-brugge-oud-en-zuurdesembrood

... kaaskroketten met Brugge Oud en zuurdesembrood - Deze kaaskroketten van Brugge Oud zijn extra krokant dankzij een jasje van zuurdesembrood - Doe het oud zuurdesembrood in een blender en hak tot fijne kruimels. Leg opzij.Laat de gelatine weken in een kommetje met koud water.Smelt ...

Kaaskroketten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaaskroketten

... kaaskroketten - Smelt de boter in een pot en voeg de bloem toe. Laat even aanbakken tot een roux. Giet er de melk op en blijf roeren zodat je geen klonters krijgt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Zet de saus op een laag pitje, ze mag niet meer koken. Voeg de groentenbouillon ...

Griekse kaaskroketten en salade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/griekse-kaaskroketten-en-salade

... Griekse kaaskroketten en salade - Was de coeur de boeuf tomaten. Snij in schijfjes. Leg op een schotel. Pel en snij een rode ui in fijne schijfjes.. Was de komkommer. Schil en snij in blokjes. Snij de kerstomaatjes in twee. Ontpit de zwarte olijven. Snij de rode jalapeno in ...

Jeroen Meus - Champignon-kaaskroketten met witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/champignon-kaaskroketten-met-witloofsalade

... Champignon-kaaskroketten met witloofsalade - Smeuïge kaas met een krokant korstje, dat is wat een klassieke kaaskroket zo onweerstaanbaar maakt. Deze versie met stukjes champignon zijn mogelijks nóg lekkerder als we Jeroen mogen geloven. Maak ineens een flinke portie beslag ...

Jeroen Meus - Kaaskroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaaskroketten

... mengsel van room en eigeel toe aan het kaasmengsel en roer tot je een smeuïg mengsel krijgt. 9. Proef en kruid de basis voor de kaaskroketten met een beetje zout en peper. Voeg (naar smaak) ook wat versgeraspte nootmuskaat toe. Roer een laatste keer. 10. Neem een ruime r ...

Recepten - Gefrituurd krokantje van Brugge kazen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gefrituurd_krokantje_van_Brugge_kazen

... na alles in porties. Haal die door de bloem, vervolgens door het eiwit en dan door het paneermeel. Rol tot een kroket. Frituur de kaaskroketten enkele minuutjes. Serveer met een fris kruidig slaatje. Voeg wat pesto en schilfers Brugge kazen toe ter versiering. Recept : Deelnemer 'Mijn Restaurant!' - Pieter ...

Jeroen Meus - Garnalencocktail, bisque, varkenswangen en gebakken uier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalencocktail-bisque-varkenswangen-en-gebakken-uier

... Garnalencocktail, bisque, varkenswangen en gebakken uier - Vier retrogerechten in de vorm van een hapje. - De kaaskroketten Laat de boter smelten in een grote pot en voeg de bloem eraan toe. Meng tot je een stevige roux bekomt.Voeg de melk eraan toe en breng het mengsel op ...