Resultaten voor jeroen meus wafels met verse gist

Recept Belgische Wafels Zonder Gist | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402932/Belgische-wafels-zonder-gist

... Overheerlijke luchtige wafels - ook lekker als lunch;) Makkelijk te maken en lekkerrrrrr! Bereidingstijd: 10-20 minuten Gang: Nagerecht Keuken: Belgische keuken Smaak: Zoet Techniek: N.v.t. Soort gerecht: Nagerecht Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediënten voor 4 ...

Jeroen Meus - Brusselse wafels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/brusselse-wafels

... Brusselse wafels - Stripheld Nero sluit z’n wilde avonturen keer op keer af met een familiaal wafelfestijn. Je kunt de man geen ongelijk geven, want een kraakverse Brusselse wafel doet een mens genieten en z’n zorgen vergeten.In het beslag zit geen suike ...

Wafels | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/wafels

... wafels - Meng bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder, zout en vanillepoeder samen. Maak er een kuiltje in. Smelt de boter en klop er de eieren in los. Giet dit in het kuiltje en roer het geheel krachtig tot een gladde massa. Laat het beslag enkele uren rusten. Ingr ...

Recept Jeroen Meus - wafels - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Wafels/693

... wafels Chef: jeroen meus Menugang: Nagerechten Aantal personen: 4 3 5 Benodigdheden • 500 gram bloem500 gram bloem • snuifje zoutsnuifje zout • 1/2 koffielepel bakpoeder1/2 koffielepel bakpoeder • 300 gram suiker300 gram suiker • 2 zakjes vanillesuiker2 z ...

Wafels zonder melk en eiwit | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wafels-zonder-melk-en-eiwit

... wafels zonder melk en eiwit - Mag je geen eiwit eten of melk drinken? Deze lactosevrije en eiwitvrije wafels zijn superlekker! Zeker eens maken! Doe de bloem en de suiker in een kom. Smelt de margarine zachtjes in een kookpot. Doe de eigelen en bicarbonaat bij de bl ...

Brusselse wafels | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brusselse-wafels

... Brusselse wafels - De Brusselse wafel is een typisch Belgisch gerecht met internationale bekendheid, meestal onder de naam Belgian waffle. Karakteristiek aan de Brusselse wafel is zijn grootte, de rechthoekige vorm en de diepe, grote vierkante inkepingen, 20 per waf ...

Luikse wafels | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/luikse-wafels

... Luikse wafels - Los de gist op in lauw water en giet dit bij de bloem (300 gr). Doe er ook de suiker (70 gr) bij, de 2 eieren, de boter (15 gr) en roer alles tot een homogene massa. Strooi vervolgens de rest van de bloem (200 gr) eroverheen en doe er het snuifje zou ...

Magnum wafels met aardbeienijs en witte chocolade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/magnum-wafels-met-aardbeienijs-en-witte-chocolade

... Magnum wafels met aardbeienijs en witte chocolade - Meng de vanille ijs met de aardbeien en zet de mengsel een paar uur in de diepvriezer. Besmeer de ijs tussen twee wafels. Plaats de wafels rechtstaande op vier borden. Verwarm de room en laat de chocolade hier in s ...

Recepten voor wafels - Recepten voor pannenkoeken en wafels - E-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/wafels

... 5 cl vloeibare room20 cl halfvolle melk30 gr boter3 gr zout75 gr bloem3 eieren5 cl wate ...

Recept Piet Huysentruyt - brusselse wafels met ijs en slagroom - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BRUSSELSE-WAFELS-MET-IJS-EN-SLAGROOM/1705

... BRUSSELSE wafels MET IJS EN SLAGROOM Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten, IJs Aantal personen: 4 3 2 Benodigdheden • 250 gram bloem250 gram bloem • 4 eieren4 eieren • 1 eetlepel suiker1 eetlepel suiker • 20 gram gist20 gram gist • 2 dl water2 dl ...