Resultaten voor jeroen meus vegetarisch met aubergines

Jeroen Meus - Pasta met aubergines en Italiaanse pikante salami - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-aubergines-en-italiaanse-pikante-salami

... Pasta met aubergines en Italiaanse pikante salami - Vandaag is onze Italiaanse tegenstander aan de beurt. jeroen maakt penne met aubergine en Italiaanse salami. Eenvoudig, snel klaar en vooral superlekker. - 0. Breng in een grote kookpot water met een snuifje zout a ...

Jeroen Meus - Vegetarisch stoofvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vegetarisch-stoofvlees

... vegetarisch stoofvlees - Om de week af te sluiten maakt jeroen een vegetarische versie van de favoriete Vlaamse klassieker: stoofvlees met gekookte aardappelen en witloofsla. Hij vervangt het vlees door seitan. Dat zijn gluten die gekneed worden zoals een brood en w ...

Jeroen Meus - Vegetarisch stoofpotje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vegetarisch-stoofpotje

... vegetarisch stoofpotje - Verse groenten vormen de basis van dit vegetarisch stoofpotje. Met wat witte boontjes erbij heb je voldoende vezels voor een volwaardige maaltijd. Voor het extra pit zorgen stukjes fetakaas en met verse kruiden wordt alles nog net dat t ...

Jeroen Meus - Lamsgebraad met geroosterde aardappelen, boontjes en gekonfijte aubergines - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamsgebraad-met-geroosterde-aardappelen-boontjes-en-gekonfijte-aubergines

... Lamsgebraad met geroosterde aardappelen, boontjes en gekonfijte aubergines - Geen vis op 1 april, maar een degelijke schotel met rosé gebakken lamsbout, aardappelen uit de oven en groene boontjes. In plaats van een saus serveert jeroen er ‘kaviaar’ van ...

Recept Liliana Rizzuto - aubergines met parmezaan - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Liliana-Rizzuto/AUBERGINES-MET-PARMEZAAN/1277

... aubergines MET PARMEZAAN Chef: Liliana Rizzuto Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: vegetarisch Type: Ovenschotel Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 aubergines2 aubergines • 2 bolletjes mozzarella2 bolletjes mozzarella • tomatensaus tomate ...

Jeroen Meus - Rollade van aubergines met gehakt, spinazie en tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rollade-van-aubergines-met-gehakt-spinazie-en-tomatensaus

... Rollade van aubergines met gehakt, spinazie en tomatensaus - Deze rijkgevulde ovenschotel met spinazie, aubergines en polpettes, ofwel kleine Italiaanse gehaktballetjes, maak je makkelijk op voorhand klaar. Geef hem voor het serveren nog een gouden korstje ...

Tartaar van aubergines - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/tartaar-van-aubergines/recept/492

... Bereiding van tartaar van aubergines Laat de pruimen zwellen in een kommetje met water. Kook de niet gepelde aubergines in kokend water of stoom. Als ze klaar zijn (controleren door te prikken met een mes), laat u de aubergines afkoelen. Snij de aubergines in dikke ...

Tartaar van aubergines - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/tartaar-van-aubergines/recept/492

... Bereiding van tartaar van aubergines Laat de pruimen zwellen in een kommetje met water. Kook de niet gepelde aubergines in kokend water of stoom. Als ze klaar zijn (controleren door te prikken met een mes), laat u de aubergines afkoelen. Snij de aubergines in dikke ...

Recepten - Aardappelgratin met tomaat en aubergines

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappelgratin_met_tomaat_en_aubergines

... Bereidingswijze Snijd de aardappelen en de aubergines in schijfjes van 5 mm. Bestrooi de aubergines met zeezout, laat ze 30 min rusten, spoel ze af met water en dep ze droog. Hak de ui en de look fijn. Stoof ze in olijfolie, voeg de tomaten en de groentebouillon to ...

Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aubergines-met-parmezaan-mozzarella-en-tomatensaus-onder-de-grill

... aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill - Snijd de aubergines in dunne schijfjes en grill ze gaar in olijfolie. Schik de saus, mozzarella, parmezaan, aubergines en basilicum in laagjes in een ovenschotel. Zet dit vervolgens onder de grill ...