Resultaten voor jeroen meus uienconfituur recept

Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine ...

Ree met uienconfituur en engelenhaar van aardappelen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-uienconfituur-en-engelenhaar-van-aardappelen

... Ree met uienconfituur en engelenhaar van aardappelen - Stoof de ui aan en karameliseer met de suiker. Blus met de grenadine en de frambozenazijn en laat goed inkoken. Bak de ree kort aan. Bak het spek krokant (in de oven of in de anti aanbakpan). Maak engelenhaar van ...

Bladerdeeggebakje met uienconfituur en geitenkaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeeggebakje-met-uienconfituur-en-geitenkaas

... Bladerdeeggebakje met uienconfituur en geitenkaas - Snijd rondjes uit het bladerdeeg, smeer in met het eigeel. Leg ze op de bakfolie en bak af in de oven gedurende 10 minuten op 180 graden. Snijd de vijg in 4 en de geitenkaas in blokjes Snijd de bladerdeeggebakjes open ...

Uienconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/uienconfituur

... uienconfituur - Snijd de uien in 2, leg ze plat en snij in dunne schijven. Smelt de boter in een brede stoofpan en stoof de uien aan en voeg er de tijm en laurier aan toe. Kruid met peper en zout en voeg de geleisuiker toe. Giet de frambozenazijn, grenadine en rosé ...

Ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ganzenlever-met-uienconfituur

... Ganzenlever met uienconfituur - Snijd de uien in fijne schijfjes en stoof ze glazig in boter. Bestrooi met de suiker, laat de suiker smelten. Blus met de azijn, grenadine en rode wijn. Voeg er een takje laurier en tijm bij. Laat het geheel opkoken en daarna inkoken (ongeveer ...

Hamburger met blauwe kaas en uienconfituur | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hamburger-met-blauwe-kaas-en-uienconfituur

... Hamburger met blauwe kaas en uienconfituur - Maak zelf uienconfituur: schil de rode ui en hak ze in fijne schijven. Zet een kleine pan met een eetlepel arachideolie op het vuur. Doe hierin de ui-ringen en strooi er de suiker over. Laat alles karamelliseren en blus dan ...

Jeroen Meus - Toast van blauwe kaas, notensalade en confituur van ui - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-van-blauwe-kaas-notensalade-en-confituur-van-ui

... Toast van blauwe kaas, notensalade en confituur van ui - België is een klein land, maar kan trots zijn op een hele waaier uitstekende streekproducten. De lichtgeaderde blauwe kaas van de Walhoeve uit Beauvoorde bijvoorbeeld, is zo’n product.Jeroen serveert de ...

Jeroen Meus - Rozijnentoast met sjalottenconfituur, relish van peer en Belgische kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rozijnentoast-met-sjalottenconfituur-relish-van-peer-en-belgische-kaas

... Rozijnentoast met sjalottenconfituur, relish van peer en Belgische kaas - Een lekker herfstige lunch: rozijnentoast met confituur, relish en kaas. Relish is een gekookt en ingelegd product van voornamelijk fruit, groenten of kruiden. jeroen gaat er een maken op basis ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...

Jeroen Meus - Warme uientaartjes met geitenkaas en tijm - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/warme-uientaartjes-met-geitenkaas-en-tijm

... Warme uientaartjes met geitenkaas en tijm - Een avond waarop er allerlei hapjes de revue passeren is altijd verrassend. Het is een leuke manier om oudjaar te vieren of om een uitgebreide receptie culinair op te fleuren. Hieronder vertelt jeroen hoe je heerlijke uientaartjes ...