Resultaten voor jeroen meus hoe zeetong bakken

Jeroen Meus - Zomerse zeetong ‘meunière’ - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zomerse-zeetong-meuniere

... Zomerse zeetong ‘meunière’ - Een zeetong, gegrild op de barbecue, met een lauwe vinaigrette van gebrande boter, citroen en azijn. Een fenomenaal lekkere variant op de klassieke zeetong meunière. - Verwarm de barbecue. Kook de aardappelen gaar in de schil in ...

Jeroen Meus - Zeetong meunière - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zeetong-meuniere

... zeetong meunière - zeetong is en blijft een culinaire vedette uit de zee. Wellicht is de fijne vis niet (meer) voor elke dag weggelegd, maar het is bijna onmogelijk voor een kok om de zeetong links te laten liggen. Elke visser weet het maar al te goed: Een tong moe ...

Jeroen Meus - zeetong 'à la meunière' met peterselieaardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zeetong-a-la-meuniere-met-peterselieaardappelen

... zeetong 'à la meunière' met peterselieaardappelen - De enige vis die de top 10 vervoegt is meteen ook een luxebeestje. jeroen pleit ervoor om zoveel mogelijk soorten seizoensvis te ontdekken, maar de kwaliteiten van de tong zijn blijkbaar niet te kloppen. Bereid d ...

Jeroen Meus - Zeetong en rivierkreeft in een romig soepje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zeetong-en-rivierkreeft-in-een-romig-soepje

... zeetong en rivierkreeft in een romig soepje - De ‘vis van het jaar’ is op tijd en stond het ideale ingrediënt voor een maaltijd boordevol culinair genot. Van juni tot december zijn de tongen op hun best. jeroen kiest deze keer voor een romige soep waari ...

Jeroen Meus - Gebakken zeetong met aardappelsalade Caesar - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gebakken-zeetong-met-aardappelsalade-caesar

... Gebakken zeetong met aardappelsalade Caesar - Een verfijnde vis zoals zeetong mag je niet overdonderen met saus. Wat wel kan is de eenvoudig gebakken visjes serveren met een aardappelsalade die rijk is aan smaak en crunch. Met een klassieke caesar salad in het achte ...

Zeetong 'Meunière' | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeetong-meuniere

... zeetong 'Meunière' - De zeetong ontvellen, de buitengraten en kop eraf snijden. Kruiden met peper en zout en de vis lichtjes bebloemen. Boter smelten in een pan en de zeetong lichtjes laten kleuren en overgieten met boter. De filets van de graat halen en de overtol ...

Gebakken zeetong 'Meuniere' | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-meuniere

... Gebakken zeetong 'Meuniere' - Reinig en was de champignons zorgvuldig zodanig dat al het zand verwijderd is. Bak de champignons in een hete pan met boter. Kook de aardappelen goed gaar en plet ze. Wentel de zeetong in bloem en bak ze in ruim veel boter krokant aan b ...

Recept Piet Huysentruyt - gebakken zeetong - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEBAKKEN-ZEETONG/948

... GEBAKKEN zeetong Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Aardappelgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 zeetong1 zeetong • bakboterbakboter • bloembloem • grote bintjes aardappelengrote bintjes aardappelen • 50 gr ...

Gestoomde zeetong met champignonsaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-zeetong-met-champignonsaus

... Gestoomde zeetong met champignonsaus - Fileer de zeetong en hou de graten bij. Rol 2 filets in een S-vorm op en steek vast op een spies. Stoom de zeetong ongeveer 2 minuten tot ze gaar is. Laat de gedroogde champignons weken in water. Hak de graten in kleine stukken ...

Zeetong | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/zeetong

... zeetong - Was de zeetong. Dep hem daarna af met wat keukenpapier. Kruid de zeetong met peper en zout. Wentel de zeetong in de bloem. Klop de overtollige bloem er zorgvuldig af. Laat een klontje bakboter hazelnootbruin worden in een antikleefpan. Bak daarin de vis to ...