Resultaten voor jeroen meus brickdeeg samosa

Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/samosas-krokante-hapjes-met-brickdeeg

... Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg - Samosa's zijn krokante driehoekjes gevuld met een vulling naar keuze. Gehakt, geitenkaas, abrikozen, nootjes, het kan allemaal. In dit recept maken we een pittige groentenmengeling als vulling. Ideaal als hapje!Uit de ronde ...

Jeroen Meus - Samosa met lamsvlees en mangochutney - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/samosa-met-lamsvlees-en-mangochutney

... samosa met lamsvlees en mangochutney - Een samosa is een gefrituurd deegflapje uit de Indiase keuken. Het wordt traditioneel gevuld met een mengsel van aardappel, erwten en kip, maar in dit recept bestaat de vulling uit rijst en pittig gekruid lamsvlees. De zelfgemaakte ...

Jeroen Meus - Samosa en agrum-gin cocktail - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/samosa-en-agrum-gin-cocktail

... samosa en agrum-gin cocktail - Voor oudjaar bakt jeroen samosa’s: deegflapjes die hij rijkelijk vult met geitenkaas, ham en spek en serveert met appel’ketchup’.Hij maakt er een limonade van citrusvruchten bij. Gemengd met gin is het de ideale basis ...

Samosa | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/samosa

... samosa - Doe het gehakt in een kom, en pers de look erbij. Voeg alle kruiden toe en meng alles goed dooreen. Doe een beetje water bij het eigeel en roer door. Plooi het ronde brickdeeg in 2 en dan nogmaals in 2 (in dezelfde richting). Leg een beetje gehakt langs 1 kant ...

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricotta-met-nootjes-honing-sinaasappel-en-brickdeeg

... Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg - Meng de ricotta samen met de honing, de basilicum, het sap van de sinaasappel en de fijngehakte notenmengeling. Bak het brickdeeg in een oven van 180° C gedurende 3 à 4 minuten, laat het vervolgens afkoelen en ...

Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groenten-in-brickdeeg-met-geitenkaasdip

... Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip - Snijd de groenten in frietjes van 1 cm op 8 cm. Strijk het eigeel over het brickdeeg, kruid met italiaanse kruiden, peper en zout. Rol de groenten afzonderlijk in het brickdeeg. Meng de Chavroux geitenkaas met de bieslook, de ...

Ei met prei en spek in brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ei-met-prei-en-spek-in-brickdeeg

... Ei met prei en spek in brickdeeg - Snijd de prei in julienne en stoof alles aan in een beetje boter. Voeg het spek eraan toe en laat het geheel afkoelen. Schik een bedje prei met spek op een velletje brickdeeg. Leg het ei erbovenop. Smeer de randen van het deeg in met ...

Samosa's uit de oven - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/samosas-uit-de-oven/

... Samosa’s uit de oven Eindelijk begin ik de Indiase keuken te ontdekken. Best grappig, als je bedenkt dat ik Indiase roots heb. Tot nu toe vind ik het vaak te zwaar, maar tegenwoordig geef ik er mijn eigen twist aan. Zo worden wel de smaken grotendeels behouden, maar ...

Fruit in brickdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fruit-in-brickdeeg

... Fruit in brickdeeg - Neem een volledig brikdeeg en leg in het midden nog ¼ vel brikdeeg ter versteviging. Snijd al het fruit in kleine stukjes. Leg in het midden een hoopje van het gemengd fruit. Maak een beursje en steek vast met twee tandenstokers. Herhaal dit voor ...

Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hapje-krokante-driehoekjes-van-brickdeeg-walnoot-en-geitenkaas

... Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas - Altijd leuk als je kan uitpakken met iets verrassend dat eigenlijk niet zo moeilijk is. Deze krokante driehoekjes maak je met brickdeeg. Je vindt zeker in de supermarkt. Opvullen doe je naar wens, bv. ...