Resultaten voor jeroen meus venkelsoep met pladijs

Jeroen Meus - Zachte venkelsoep met pladijs en garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zachte-venkelsoep-met-pladijs-en-garnalen

... Zachte venkelsoep met pladijs en garnalen - Als tussengerecht zet jeroen pladijsfilet op het kerstmenu. Het is één van de smakelijkste platvissen die onze vissers aan wal brengen en bovendien is de vis budgetvriendelijk. Hij laat de vis zwemmen in een zijdezachte soep ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met mosselen en lavas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-mosselen-en-lavas

... venkelsoep met mosselen en lavas - Dit is een gastronomisch mosselsoepje, gemaakt met het kookvocht van de mosselen. De curry en kokos geven het een oosterse toets. Er is wat werk aan, maar het is zeker de moeite waard. - venkelsoep met mosselen en lavas Verwarm een ...

Jeroen Meus - Wortel/venkelsoep met peterseliepesto - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wortelvenkelsoep-met-peterseliepesto

... Wortel/venkelsoep met peterseliepesto - Op het menu: een winterwarme soep met een geslaagde combinatie van wortel en venkel. Terwijl de soep op het vuur pruttelt, maak je er een originele pesto van peterselie bij. - Verwarm de groentebouillon. Je kan ook verse bouillon ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met groene curry, basmati en kipgehaktballetjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-groene-curry-basmati-en-kipgehaktballetjes

... venkelsoep met groene curry, basmati en kipgehaktballetjes - Een voedzame en romige venkelsoep, gebonden met basmatirijst, geserveerd met pittige, oosterse balletjes van kippengehakt. jeroen werkt de soep af met krokante venkel en wat extra rijst. Dit is de ideale manier ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met gegrilde merguez - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-gegrilde-merguez

... venkelsoep met gegrilde merguez - Een heerlijke venkelsoep met prei boordevol heerlijke garnituren. Deze maaltijdsoep is ideaal als lunch of voor de avonden waarop het allemaal snel moet gaan. - Laat een grillpan heet worden op het vuur. Breng een pot met gezouten water ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met coulis van geroosterde paprika en salami - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-coulis-van-geroosterde-paprika-en-salami

... venkelsoep met coulis van geroosterde paprika en salami - De milde anijssmaak maakt van venkel een unieke groente die jeroen met veel plezier in allerhande gerechten verwerk. Deze keer zijn de wit-groene knollen de ster van zijn verse soep. En naar goeie gewoonte geeft ...

Jeroen Meus - Pladijs met groentevinaigrette en krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pladijs-met-groentevinaigrette-en-krieltjes

... pladijs met groentevinaigrette en krieltjes - Een heerlijk zomerse variant op pladijs meunière. Met dit recept tover je instant de zomer op je bord. Een kraakvers stuk gebakken pladijs vergezeld van krieltjes en een vinaigrette boordevol smaak. Laat maar ...

Jeroen Meus - Pladijs met tartaarsaus en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pladijs-met-tartaarsaus-en-puree

... pladijs met tartaarsaus en puree - pladijs is volop in het seizoen van juni tot en met oktober. Er is dan grote aanvoer, en de noordzeepladijzen hebben dik visvlees. Ze worden door onze vissers ook op een duurzame en meer milieuvriendelijke manier gevangen ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met saffraan en Spaanse chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-saffraan-en-spaanse-chorizo

... venkelsoep met saffraan en Spaanse chorizo - Koken met venkel vraagt voor sommige mensen een klein beetje culinaire moed. Deze groente met een zacht anijsaroma is in elke supermarkt of groentewinkel te verkrijgen, maar ze verdient het om door nog meer mensen ontdekt ...

Jeroen Meus - Gebakken pladijs met tartaarsaus, puree en tuinkers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-pladijs-met-tartaarsaus-puree-en-tuinkers

... Gebakken pladijs met tartaarsaus, puree en tuinkers - Een rasechte klassieker in de keuken van Dagelijkse kost. Kraakverse gebakken vis, een smeuïge puree en verse tartaarsaus. Dit is echt de moeite om thuis eens te maken!  - Schil de aardappelen, snijd ...