Resultaten voor jeroen meeus gamba

Gamba’s met look | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gambas-met-look

... Gamba’s met look - Op zoek naar een lekker hapje? Gamba's in look is een klassieker onder de Spaanse tapas. Helemaal niet veel werk en supereenvoudig! Doe flink wat olijfolie in een pan. Warm op. Meng de gamba’s met fijngehakte peterselie en fijngehakte look. Bak ...

Asperges met radicchio en gamba's | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-radicchio-en-gambas

... Asperges met radicchio en gamba's - Spoel en schil de asperges. Kook ze 4 à 5 minuten al dente in water met wat zout. Snij de gamba's in twee en bak in olijfolie, kruid met peper en zout. Doe wat olijfolie in een pan en bak de asperges licht aan. Snij de radicchio in ...

Recept voor pittige gamba's uit de oven | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pittige-gambas-uit-de-oven

... Bereiden: Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de boter met de knoflook, chilipeper en peterselie. Roer door de gamba’s en voeg een flinke snuf peper en zout toe. Leg de gamba’s in een lage ovenschaal. Bak 5 tot 7 min. bovenin de oven, tot ze mooi lichtroze gekleurd ...

Gamba's diabolique met Griekse pasta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/gambas-diabolique-met-griekse-pasta

... Bereiding Voor de gamba’s: Pel de gamba’s gedeeltelijk. Laat een deel van het staartje eraan. Verwijder langs de onderkant het darmkanaal.  Kruid de gamba’s met peper en zout. Verhit olijfolie in een pan. Bak ze kort op. Lees: een tweetal minuten aan elke kant. ...

Gegrilde gamba's met citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gambas-met-citroengras

... Gegrilde gamba's met citroengras - Haal het buitenste blad van het citroengras en hak het witte gedeelte zo fijn mogelijk, ook de look zo fijn mogelijk hakken. Haal het darmkanaal uit de gamba's. Doe de look, het citroengras, de vissaus, suiker en zout in een kommetje ...

Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spiesje-van-sint-jacobsvrucht-en-gamba-met-oesterzwam

... Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam - De zilte zoete smaak van zeevruchten combineert al langer dan vandaag geweldig met de intense smaak van ham. Geen wonder dat deze spiesjes van sint-jakobsvrucht, gamba’s, oesterzwammen en gedroogde ham steeds ...

Jeroen Meus - Pasta met gamba’s, look en chili - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-gambas-look-en-chili

... Pasta met gamba’s, look en chili - Een snelle pasta met gebakken gamba’s, chili en look kan doorgaan voor een simpel maar heerlijk tussengerecht of zelfs een voorgerecht. Afwerken doet jeroen met peterselie en panko. Dit smaakt naar meer! - Pel de gamba’s, ...

Gefrituurde gamba met basilicumvinaigrette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-gamba-met-basilicumvinaigrette

... Gefrituurde gamba met basilicumvinaigrette - Voor de gamba's:  Kruid de gamba’s met olijfolie, peper en zout. Haal ze door de bloem, het eiwit en het paneermeel. Frituur, vlak voor het serveren, de gamba’s goudbruin op 180°C. Voor de basilicumvinaigrette:  Blend ...

Mijn Pop-uprestaurant 2016: gamba's 'Skoullos' met limoendressing van Sven en Amanda | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-gambas-skoullos-met-limoendressing-van-sven-en-amanda

... Mijn Pop-uprestaurant 2016: gamba's 'Skoullos' met limoendressing van Sven en Amanda - Sven en Amanda kiezen voor de Griekse keuken met hun restaurant Kommàti. Samen eten, samen mezze delen, daar gaat het om. Deze gamba's zijn één van hun favorieten op het menu. ...

Jeroen Meus - Couscoussalade met gegrilde gamba’s - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/couscoussalade-met-gegrilde-gambas

... Couscoussalade met gegrilde gamba’s - De couscoussalade die jeroen vandaag klaarmaakt, bestaat grotendeels uit groenten met een beetje couscous. Hij is lekker fris en kan gemakkelijk van tevoren worden klaargemaakt.Omdat jeroen de lente al wat voelt kriebelen, grilt ...