Resultaten voor jacobsvruchten koude saus

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen

http://www.receptjes.be/recept_st_jacobsvruchten_oesterzwam.html

... St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen Ingredienten Voor 4 Personen: - 12 St-Jacobsvruchten - 12 stukjes oesterzwam - 25 cl droge witte wijn - 20 cl room - 2 sjalotjes (fijngehakt) - bakboter - 1 theelepel currypoeder - zout en peperBereidingswijze Verhit wat boter in een koe ...

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsvruchten-met-basilicumsaus

... Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus - Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers 2 eetlepels citroensap. Dep de sint-jacobsvruchten goed droog met keukenpapier en kruid ze met een snufje zout en peper. Smelt een halve eetlepel boter in een pan met anit-aanbaklaag en ba ...

Recept Piet Huysentruyt - sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/SINT-JACOBSVRUCHTEN/2198

... rechten, Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • olijfolieolijfolie • 4 per persoon sint-jacobsvruchten 4 per persoon sint-jacobsvruchten • ajuinajuin • looklook • citroen citroencitroen citroen • peperpeper • zoutzout Werk ...

Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/slaatje-van-sint-jacobsvruchten-met-gegrilde-pancetta

... tje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta - Bak of gril de pancetta krokant. Smeer de klem in met olijfolie. Prik de sint-jacobsvruchten op een brochette. Kruid met peper en zout. Steek de brochettes tussen een klem en leg ze op de grill. Voor de vinaigrette alle in ...

Recept Petra Vandewouer - carpaccio van st-jacobsvruchten met kroepoek - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Petra-Vandewouer/CARPACCIO-VAN-ST-JACOBSVRUCHTEN-MET-KROEPOEK/719

... MET KROEPOEK Chef: Petra Vandewouer Menugang: Voorgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 12 st-jacobsvruchten12 st-jacobsvruchten • garnaal kroepoekgarnaal kroepoek • 2 eetlepels sesamzaad2 eetlepels sesamzaad • 4 eetlepels vandemoor ...

Recept voor St. Jacobsvruchten met witloof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/st-jacobsvruchten-met-witloof/

... dl balsamicoazijn Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 60 g suiker Toevoegen 1 dl Solo Vloeibaar Toevoegen 20 st jacobsvruchten Toevoegen grof zout Toevoegen kervel Toevoegen 4 witlof (stukken) Toevoegen Bereidingswijze Kook het w ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Bak de Sint-Ja ...

Recept Piet Huysentruyt - gegratineerde sint-jacobsschelp - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEGRATINEERDE-SINT-JACOBSSCHELP/1935

... 1 dl sojaroom1 dl sojaroom • 1/2 sap van citroen1/2 sap van citroen • 2 el parmezaanse kaas2 el parmezaanse kaas • 12 sint-jacobsvruchten12 sint-jacobsvruchten • 4 sint-jakobsschelpen4 sint-jakobsschelpen • kaas (gewone/geraspte)kaas (gewone/geraspte) • broodkr ...

Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kastanjesoep-met-tartaar-van-sint-jacobsvruchten

... Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten - Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een flinke scheut cognac en zet onder in kippenbouillon. Laat enkele minuten verder koken. Breng op smaak met pepe ...

Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sint-jacobsvruchten-met-wasabikorst

... Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst - Snijd de courgette fijn, voeg look en wat room toe en stoom 1 minuut op 120°C. Mix de het geheel vervolgens tot een zalfje. Voor het korstje: Shiso blaadjes zeer fijn hakken. Boter toevoegen samen met het amandelpoeder, het broodmeel e ...