Resultaten voor invriezen van boontjes en bloemkool sos piet vtm

Boontjes steriliseren | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/boontjes-steriliseren

... boontjes steriliseren - Breek de uiteinden van de boontjes. Doe de boontjes in steriliseerpotten. Doe de azijn, het zout en de bicarbonaat bij het water. Giet het koud water in de bokalen bij de boontjes. Was de rubbers van de steriliseerbokalen goed proper. Klem de potten ...

Zalm met broccoli en bloemkool - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/zalm-met-broccoli-en-bloemkool

... Zalm met broccoli en bloemkool By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: broccoli : 1 zalm : 300 olijfolie boter bloemkool : 1/4 roze peper parmezaanse kaas witte wijn : 1 dl frambozenazijn : 0,5 dl suiker ...

Vlaams eenpansgerecht met boontjes, krieltjes en chipolata | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vlaams-eenpansgerecht-met-boontjes-krieltjes-en-chipolata

... Vlaams eenpansgerecht met boontjes, krieltjes en chipolata - Spoel de krieltjes, snij in twee en stoom ze beetgaar in ongeveer 8 à 10 minuten. Was en dop de fijne boontjes. Snij de witte kool fijn en de bloemkool in roosjes. Pel de rode ui en snij fijn. Kneus het komijnzaad ...

Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/reerug-met-carpaccio-van-bloemkool-en-ontkiemde-boontjes

... Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes - Eerst een beetje voorbereiding van groenten.Je maakt de blaadjes van het witloof en de spruiten los. En je snijdt de 2 bloemkoolroosje met de mandoline, dan krijg je een bloemkoolcarpaccio. Nu mag je de meelwormen ...

Salade van bloemkool en komkommer

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-van-bloemkool-en-komkommer

... Salade van bloemkool en komkommer - Salade van bloemkool en komkommer - Snijd de komkommer in schijfjes met behulp van de dunschiller.Verwijder al het lof van de bloemkool. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.Meng de bloemkoolroosjes met de komkommerschijfjes.Doe een beetje ...

Bloemkool met kaas uit de oven | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/bloemkool-met-kaas-uit-de-oven/

... bloemkool met kaas uit de oven Maak eens bloemkool met kaas uit de oven. Super lekker en heel makkelijk! Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool in plakken en snijd de plakken in stukjes. Leg de stukjes bloemkool op een bakplaat met bakpapier. Meng in een ...

Roergebakken bloemkool - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/roergebakken-bloemkool/

... Roergebakken bloemkool Ik moet zeggen dat ik niet wist dat bloemkool zo lekker kon zijn! Ik ben gewoon gekookte bloemkool gewend, hooguit met een sausje, maar deze roergebakken bloemkool is zo anders! Deze bloemkool zit boordevol smaak en heeft een lekkere, knapperige ...

Geroosterde bloemkool met amandelen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-bloemkool-met-amandelen/

... Geroosterde bloemkool met amandelen Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in het eten volgens de seizoenen. Deze maand is bijvoorbeeld dé maand voor bloemkool. Tijd dus voor weer een lekker en snel bloemkool gerecht. Door de bloemkool te roosteren blijft het lekker ...

Kip met mosterdhoning | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kip-met-mosterdhoning

... Kip met mosterdhoning - Bak de kippenfilet in wat bakboter. Dan mengt u de hoeveelheid honing met dezelfde hoeveelheid mosterd en marineer de warme kip erin. Stoom de boontjes en de aardappelen, leg de aardappelen bij de kip en bak ze mee aan. Overstrooi met wat piet H ...

Bloemkool - Coquilles St. Jacques | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/bloemkool-coquilles-st-jacques

... bloemkool - Coquilles St. Jacques - Maak van 4 bloemkoolroosjes couscous door met een dunschiller korreltjes van de roosjes te schrapen. Snij dunne plakjes van 4 bloemkoolroosjes en giet hierover de verwarmde pekel. Van de restjes van de bloemkool maken we een zalfje door ...