Resultaten voor hoe zie je of varkenshaasje gaar is

Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel

... varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Varkenshaasje met Rode Porto

http://www.receptjes.be/recept_varkenshaasje_porto.html

... varkenshaasje met Rode Porto Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 varkenshaasje - 25 cl rode porto - 100 gr kruidenboter - peper en zout - rode peperbolletjes voor de afwerking - een pakje jachtsaus - een scheutje cognacBereidingswijze Bak het varkenshaasje lichtbr ...

Varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-met-koffiesaus-en-gebakken-groenten

... varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten - varkenshaasje in schijfjes van 1,5 cm snijden en bakken aan beide kanten in boter. Blus met een tas koffie, voeg suiker en room toe en laat inkoken. Kruid met peper en zout. Snijd alle groenten in kleine blokjes ...

Varkenshaasje met mosterdsaus, bloemkool en gekookte aardappel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/varkenshaasje-met-mosterdsaus-bloemkool-en-gekookte-aardappel

... varkenshaasje met mosterdsaus, bloemkool en gekookte aardappel - Laat de aardappelen gaar koken in licht gezouten water. Besmeer het varkenshaasje ruim met graanmosterd. Verwarm de vetstof in een hete pan en schroei het varkenshaasje dicht. Voeg een eetlepel wate ...

Varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-met-koffiesaus-en-gebakken-groenten

... varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten By: Petra Vandewouer Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: varkenshaasje : 1 koffie : 1 kop pompoen : 250 gr pastinaak : 1/2 knolselder : 1/2 aardperen : 2 bote ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Sate van Gemarineerd Varkenshaasje

http://www.receptjes.be/recept_sate_gemarineerd_varkenshaasje.html

... Sate van Gemarineerd varkenshaasje Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 varkenshaasje - 2 eetlepels tomatenketchup - 2 eetlepels ketjap - 4 eetlepels olijfolie - peper en zout - 2 teentjes knoflook (in plakjes gesneden) - 1 ui (in partjes)Bereidingswijze Snij het v ...

Varkenshaasje met champignonroomsaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkenshaasje-met-champignonroomsaus

... varkenshaasje met champignonroomsaus - Doe wat bakboter in de pan en verwarm die. Kruid je vlees en doe het in de pan. Zorg ervoor dat je pan niet te warm is. Bak je vlees aan iedere kant zo'n 5 min. Voor de champignon roomsaus, doe je de champignons in de pan bi ...

Recepten-Kerst-Recept-Feestdagen menu's Varkenshaasje in mosterdsaus hoofdgerecht kerst recept De kook o theek

http://www.kookotheek.com

... Kerst recept varkenshaasje in mosterdsaus Ingrediënten: 4 pers.2 varkenshaasjes van circa 250 g 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olie of 30 gr: braadboter 1 flinke eetlepel mosterd 2 theelepels fijngehakte dragon 1 glas droge witte wijn  3 eetlepels crè ...

Recept Piet Huysentruyt - varkenshaasje met asperges - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/VARKENSHAASJE-MET-ASPERGES/1268

... varkenshaasje MET ASPERGES Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 varkenshaasje van 750 g1 varkenshaasje van 750 g • 12 asperges (groene en witte)12 asperges (groene en witte) • 250 gram mo ...

Gepocheerd varkenshaasje | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepocheerd-varkenshaasje

... Gepocheerd varkenshaasje - Snijd het haasje in biefstukjes. Snijd de spruitjes fijn. Hak de look fijn. Snijd het spek in reepjes. Warm het water op samen met de runderbouillon, de look en de rozemarijn. Voeg er de spruitjes en daarna de varkenshaasbiefstukjes aan ...