Resultaten voor gehakt met bloemkoolpuree en tomaten pascal naessens

Bloemkoolpuree recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/bloemkoolpuree/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten600 gram Bloemkool (incl. stronk)1 eetlepel Roomboter 2 eetlepel Melk of plantaardige melk1 snufje Zwarte peper 1 snufje Zout een snufje nootmuskaat Dit recept is geschreven voor 2 porties. Blo ...

Coquilles met Bloemkoolpuree en Spekjes recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/coquilles-met-bloemkoolpuree-en-spekjes/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten6 stuk Coquilles 2 eetlepel Bloemkoolpuree 50 gram Spekreepjes 1 snufje Zwarte peper 1 snufje Zout 1 eetlepel Citroensap 50 gram Roomboter Gebruik voor de garnering tuinkers of wat fijngesneden ...

AVG'tje 2.0: Quinoa gehaktballetjes met bloemkoolpuree - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/avgtje-2-0-quinoa-gehaktballetjes/

... AVG’tje 2.0: Quinoa gehaktballetjes met bloemkoolpuree Eten jullie weleens een AVG'tje? Oftewel: aardappelen-groenten-vlees? Ik laat jullie een leuke én gezonde variant hierop zien: gehaktballen en bloemkool, maar dan net iets anders dan je het normaal zou eten. Door ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: Pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 ...

Recepten - Gevulde tomaat met gehakt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gevulde_tomaat_met_gehakt

... vertollige vocht uit de tomaten halen. Snipper de ui en de look en stoof glazig in boter. Doe de ui en de look vervolgens bij het gehakt. Doe er ook twee eetlepels broodkruim, de Engelse saus, een eitje en de peterselie bij. Breng flink op smaak met peper en zout en meng goed. Vul de tomaten op met het gehakt en zet ze op een ovenplaat. Giet er wat gesmolten boter overheen en strooi er nog wat broodkruim op. Bak de tomaten een kleine 20 minut ...

Gehakt taco's | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/gehakt-tacos/

... gehakt taco's Meng in een kom het gehakt met de kruiden. Snijd de tomaten in stukjes en de ui in hele dunne ringen. Vervolgens verdeel je het gehakt over 4 wraps. Druk het gehakt aan met een lepel of met je handen. Zorg ervoor dat de wrap helemaal bedekt is met gehakt. ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Gevulde tomaten met gehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-tomaten-met-gehakt

... Gevulde tomaten met gehakt - Een tomaat leent zich pefect tot het opvullen met lekkere ingrediënten. Gevulde tomaat met gehakt en daarbij een slaatje is perfect als hoofdgerecht maar je kan het ook serveren als voorgerecht op je feestmenu. - Snijd het hoedje van ...

Gedroogde tomaten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gedroogde-tomaten

... den erover. Plaats gedurende acht uur in een oven van 50 °C tot ze droog zijn. Laat de tomaten afkoelen. Overgiet met olijfolie, gehakte knoflook en gehakte basilicum. Heerlijk bij het aperitief. Ingrediënten 1 kg tomaten zout 2 el italiaanse kruiden olijfolie 4 teentjes look, gehakt verse basilicum, gehakt ...

Sas Kookt!: Cottagepie met bloemkoolpuree

http://saskookt.blogspot.be/2012/10/cottagepie-met-bloemkoolpuree.html

... 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 150 g wortel, in zeer kleine blokjes 250 g champignons 2 tl tijm 600 g rundergehakt 150 ml bouillon (vleesbouillon is er lekker bij) 1 blik tomatenstukjes (400 g) 1 klein blikje (70 gr) geconcentreerde tomatenpuree 120 ml rode wijneen paar scheutjes worchestershiresaus peper en zout Fruit de ui een minuut in een scheutje olie. Voeg de knoflook toe en fruit een minuutje mee.  Voeg dan de wortel, champignons en tijm toe, draai het vuur iets hoger en laat dit 5 minuten bakken.  Bak het gehakt bruin en voeg het toe aan de groenten. Voeg de bouillon, tomatenpuree, wijn, worchestershire saus en tomaatst ...