Resultaten voor gebakken geitenkaasjes

Warme geitenkaasjes met honing

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/140/warme-geitenkaasjes-met-honing

... Warme geitenkaasjes met honing - Een superlekker en eenvoudig klaar te maken gerechtje - Verwarm de grill. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette . Spoel de druiven, rist ze af en dep ze goed droog. Snij ze doormidden en ontpit ze. ...

Uit de keuken van Levine: Gebakken geitenkaas in spek met honing

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/gebakken-geitenkaas-in-spek-met-honing.html

... met de vinaigrette (niet alles wordt gebruikt) en verdeel over de bordjes. Bestrooi met de pijnboompitjes.Leg op ieder bordje een gebakken geitenkaasje en "drizzle" er wat honing over.Eet smakelijk! Geplaatst door Levine op 17:39 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Voorgerechten ...

Carolines blog: Geitenkaasjes in pancetta op een bedje van rucola

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/geitenkaasjes-in-pancetta-op-een-bedje.html

... geitenkaasjes in pancetta op een bedje van rucola Ingrediënten: - 1 rol geitenkaas, 180 g - pancetta - walnoten, licht geroosterd - rucola, - 12 - 16 stuks cherrytomaatjes Voor de dressing: - een takje tijm - 2 eetlepels frambozenazijn - 8 eetlepels olijfolie - 2 eetlepels ...

Geitenkaas met lavendel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/geitenkaas-met-lavendel

... Geitenkaas met lavendel - Plaats de geitenkaas in een schotel. Meng de witte wijn met de suiker en voeg er de lavendel en de gehakte basilicum aan toe. Ook de versneden perziken met wat peper toevoegen. Giet dit over de geitenkaasjes en laat zeker een half uur marineren. ...

Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/geitenkaas-met-fruitesse-frambozenbier

... Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier - Giet het Fruitesse frambozenbier in een pan en laat inkoken tot de helft. Voeg de honing toe en laat opkoken. Blus dit mengsel met het sap van 2 limoenen en laat afkoelen. Schik de sla in een coupe of bord, verdeel er de frambozen ...

Recept voor Gepaneerde geitenkaasjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gepaneerde-geitenkaasjes/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 eetlepels paneermeel Toevoegen 1 eetlepel gehakte platte peterselie Toevoegen Solo Frituurvet ...

Carolines blog: december 2011

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2011_12_01_archive.html

... ige bloemkoolsoep met gorgonzola 4. Tomaten-paprikasoep Hoofdgerechten: 1. Gebakken zeebaars met gembersaus 2. In de braadslee gebakken zalm met olijven, sperziebonen, ansjovis en tomaat 3. Tournedos met Marsalasaus 4. Varkenshaas met vijgensaus 5. Geroosterde kip gevuld met couscous en pijnboompitten 6. Gebakken kabeljauw met doperwten & waterkerspuree 7. Kalfsvleesrolletjes met caponatasaus 8. Kabeljauw in pancetta gewikkeld met citroenmayonaise en asperges Desserts: 1. Kokospannacotta met limoensiroop 2. Parfait van Tia Maria met amandelen 3. Panna cotta met in rode wijn gepocheerde vijgen 4. Crème brûlée van citroengras 5. Crème karamel 6. Frambozen tiramisu 7. Bavarois met Marsala en bitterkoekjes 8. Pavlova met chocolade en aardbeien 9. Mango panna cotta verrine 10. Yoghurtnousse met frambozen 11. Zuccotto 12. Zoete avocadomousse 13. Meringue semifreddo Kerstcakes: 1. Certosino (Italiaanse kerstcake) 2. Itali ...

Recept voor Geitenspekje op krokant rozijnenbrood | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/geitenspekje-op-krokant-rozijnenbrood/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Solo Bakken en Braden Toevoegen 2 appels Toevoegen 4 geitenkaasjes met spek Toevoegen 4 sneetje(s) ...

Carolines blog: augustus 2011

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2011_08_01_archive.html

... gebakken geitenkaasjes Ingrediënten: -12 ronde geitenkaasjes van 4 cm doorsnede (bv.president) - 6 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid - 1 eidooier - 1el honing - 1 takje rozemarijn Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op 200' C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. ...

Carolines blog: Suggesties voor het Kerstdiner

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/suggesties-voor-het-kerstdiner.html

... oelde macadamianotensoep 6. Soep van pastinaak en gember Hoofdgerechten: 1. Gebakken zeebaars met gembersaus 2. In de braadslee gebakken zalm met olijven, sperziebonen, ansjovis en tomaat 3. Tournedos met Marsalasaus 4. Varkenshaas met vijgensaus 5. Geroosterde kip gevuld met couscous en pijnboompitten 6. Gebakken kabeljauw met doperwten & waterkerspuree 7. Kalfsvleesrolletjes met caponatasaus 8. Kabeljauw in pancetta gewikkeld met citroenmayonaise en asperges Desserts:   1. Kokospannacotta met limoensiroop   2. Parfait van Tia Maria met amandelen   3. Panna cotta met in rode wijn gepocheerde vijgen   4. Crème brûlée van citroengras   5. Crème karamel   6. Frambozen tiramisu   7. Bavarois met Marsala en bitterkoekjes   8. Pavlova met chocolade en aardbeien   9. Mango panna cotta verrine 10. Yoghurtmousse met frambozen 11. Zuccotto 12. Zoete avocadomousse 13. Meringue semifreddo 14. Italiaanse liefde 15. Limoncello semfreddo 16. Amarettoparfait met kaneelsiroop 17. Mini pavlova's met kastanjeroom 18. Pavlova met mango en passievruchten Kerstcakes: 1. Certosino (Italiaanse kerstcake) 2. Italiaanse K ...