Resultaten voor gebakken bloemkool met garnalen pascale naessens

Recept Pascale Naessens - vis met groene curry - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/Vis-met-groene-curry/185

... Vis met groene curry Chef: pascale naessens Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 4 4 Benodigdheden • 4 kabeljauwhaasjes4 kabeljauwhaasjes • 2 eetlepels groene curry2 eetlepels groene curry • 1 glas wijn1 glas wijn • 15 kerst ...

Recept Pascale Naessens - tonijn met groene asperges en zeewier - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/TONIJN-MET-GROENE-ASPERGES-EN-ZEEWIER/1042

... TONIJN MET GROENE ASPERGES EN ZEEWIER Chef: pascale naessens Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 150 gram (per persoon) tonijn150 gram (per persoon) tonijn • 6 groene asperges6 groene asperges • 1 vel no ...

Bloemkool met garnaaltjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkool-met-garnaaltjes

... bloemkool met garnaaltjes - Stoom de bloemkool 5’ op 120° supergaar of kook 10’ tot 15’ in gezouten water. Schik hierna in een pan met boter en bak de bloemkool op. Kook zuiver water met op met wat PH pepermix, zout, nootmuskaat, en citroensap. Werk op met de b ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Bloemkoolsoep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Bloemkoolsoep.html

... class="recipe">Bloemkoolsoep Ingrediënten :1 bloemkool1 ajuin1 prei boter1 l kippenbouillon petercelie peper,zout,nootmuskaat100 g grijze garnalen Bereiding : Was en snij de bloemkool in roosjes.Snij ook de prei en de ajuin fijn en stoof ze in boter.Voeg de bloemkool ...

Bloemkoolstoemp met garnalen en bieslook | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolstoemp-met-garnalen-en-bieslook

... Bloemkoolstoemp met garnalen en bieslook - Kook de bloemkool met de aardappelen gaar (of stoom ze). Giet ze af en stamp ze met room, het ei en wat boter. Hak 2 el bieslook en meng met de zure room. Friteer de rest van het bieslook. Serveer de stoemp met daarop de garn ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvo ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum b ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Di ...

Bloemkoolmousse met garnalen en curry | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolmousse-met-garnalen-en-curry

... Bloemkoolmousse met garnalen en curry - Mix de bloemkool tot een puree. Week de gelatine. Warm het water met de groentenbouillon en voeg er de boter bij. Voeg ook de gelatine toe en roer goed. Laat het geheel afkoelen tot lichaamstemperatuur, doe er de bloemkoolmoes b ...