Resultaten voor gambas in kreeftensaus

Recepten - Gambas diabolique

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gambas_diabolique_1

... Bereidingswijze Olijfolie in de pan, gambas laten bakken tot ze goed roze zijn, flamberen met cognac en whisky, dan room bij doen en dan de ketchup en de look, daarna peper en zout en cayenne of wat pili pili. Zeker niet te lang laten bakken anders heel taaie gambas, ...

Scampi in kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-kreeftensaus

... Scampi in kreeftensaus - Pel de scampi en haal het darmkanaal eruit. Kruid ze met peper en zout. Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Laat de pan goed warm worden en bak dan de scampi langs beide zijden. Blus met cognac en de kreeftenbisque. Voeg ook de ...

Kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeftensaus

... kreeftensaus - Laat de boter smelten in een kookpot. Stoof de fijngesneden groenten even aan in de pot. Doe de garnalenkoppen erbij . Laat dit 5 à 10 minuten sudderen. Doe de bloem erbij en roer om te binden. Voeg dan de tomatenpuree, het water en de witte wijn erbij ...

Gamba's à la plancha | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gambas-la-plancha

... lat van je mes. Als er een steeltje inzit, haal je dat eruit. Het is niet verteerbaar en zorgt voor die typische lookgeur. Leg de gambas in een grote kom en laat ze 1 uur marineren met de kruiden, knoflook, basilicum en olijfolie. Hoe langer je marineert hoe beter de smaak van de kruiden in de gamba’s zal trekken. Verwarm de « plancha » met een beetje Fama. De kookplaat moet eerst heel heet zijn zodat je onmiddellijk kan b ...

Bamislaatje met gemarineerde gambas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/bamislaatje-met-gemarineerde-gambas

... Bamislaatje met gemarineerde gambas - Maak in de blender een marinade van citroengras, look, gembersiroop, olijfolie, koriander en limoen. Goed mixen, passeren. Pel de gamba’s, verwijder het darmkanaal en marineer ze in de marinade. Gril de paprika's zwart, laat even ...

Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en-kreeftensaus

... Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus - Voor Filip Peeters is het deze keer puur genieten. Sofie verwent hem met tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus of Nantuasaus. Nog geen inspiratie wat je met de feestdagen ...

Asperges met coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-coquilles

... Asperges met coquilles 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 asperges, geschild 2 eetlepels olijfolie 4 coquilles 100 g zeekraal voor 200 ml kreeftensaus 40 g boter 35 g bloem ...

Quenelles van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quenelles-van-vis

... Quenelles van vis - Snijd de vis in kleine stukken en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Cutter de vis tot een zeer fijne pasta. Voeg het ei toe en meng verder tot de pasta in een bolletje in de cutter draait. Voeg de room toe en meng verder . Laat dit mengsel minimum ...

Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en

... Bereiding Voor de tongrolletjes: fileer de tong. Snij van de staart tot de kop langs de middengraat. Hou je mes tegen de graten en snij zo voorzichtig de filet los. Zorg voor een scherp (fileer)mes. Spoel het eventuele bloed van de filets. Kruid met peper en zout. Rol ...

Recept voor brodetto of traditionele vissoep uit ancona | njam!

http://www.njam.tv/recepten/brodetto-traditionele-vissoep-uit-ancona

... ruttelen. Breng op smaak met peper, zout en peterselie. maak de vissoep: Bak de inktvis kort aan in olijfolie, doe de knoflook en gambas erbij en kruid met peper en zout. Voeg de mosselen, venusschelpen en peterselie toe. Giet er de witte wijn en visbouillon bij zodat de vis juist onderstaat. Kook 10 minuten op een zacht vuur, doe de zeebaars erbij en kook nogmaals 5 minuten. serveren: Ver ...