Resultaten voor fruits de mer

Hobbykok Pluis: Paella

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/paella.html

... saffraan (0.05 g) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 750 ml kippenbouillon (van tablet) 300 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries) 1 bakje fruits de mer (vis, 150 g) Bereiden: Bak de chorizo in een hapjespan op laag vuur uit. Schep op een bordje. Bak de ui en de paprika in het bakvet zachtjes 2-3 min. Voeg de rijst en de saffraan toe en bak al omscheppend mee tot alle rijstkorrels glanzen. Schep de tomate ...

Spaghetti met zeevruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/spaghetti/spaghetti-zeevruchten

... gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 3 tomaten, ontveld en ontpit, in blokjes 2 theelepels sambal badjak 200 g (diepvries) fruits de mer 2 eetlepels peterselie, fijngehakt 25 g Parmezaanse kaas, geraspt Bereiden Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksa ...

Jeroen Meus - Plateau fruits de mer du nord - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plateau-fruits-de-mer-du-nord

... Plateau fruits de mer du nord - Je kookt de schelpen voor een plateau fruits de mer gaar in een pittige bouillon en geeft er gerookte makreel, krabbenpoten en ongepeld grijze garnalen bij. Relatief eenvoudig, maar bijzonder zomers. - Spoel de kreukels en de wulken in ...

Makkelijke bouillabaise (vissoep) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/makkelijke-bouillabaise-vissoep/

... vis is dan helemaal wit en valt uit elkaar. Roer tot slot de boter er doorheen totdat deze helemaal opgelost is en doe daarna de fruits de mer erbij. Roer nog 1 minuut door en haal daarna de sinaasappelschil en laurierbladeren uit de bouillabaise. Serveer de soep gegarneerd met de saffraan die je nog over hebt. ...

Plateau de fruits de mer met krab, oesters en garnalen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/plateau-de-fruits-de-mer-met-krab-oesters-en-garnalen

... Plateau de fruits de mer met krab, oesters en garnalen - Maak eerst de court-bouillon. Was de wortel en de selder. Schil de wortel. Pel de sjalot. Snij de sjalot, wortel en selder in stukjes.  Vul een kookpot met water. Voeg de groenten en twee eetlepels zout toe en ...

Provençaalse tomatentaart | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/provencaalse-tomatentaart/

... Ondertussen eten wij ijzerenheinig Frans. Raviolis aux cèpes, morgen merguez met couscous, de dag erna misschien paella aux fruits de mer. de Franse keuken is zo rijk, daar eet je je niet snel doorheen in een paar vakantieweken! Nu eerst iets Provençaals. Een tomatentaart, intens van zoetzuur eetgeluk, fraai gepunctueerd door olijven. Koop goede, paarsbruine uit Nyons of Nice, of van die mooi zwartglanzende vette met rimpels. Kom niet in de verleiding om gewone tomaten te gebruiken. de juiste voor dit recept zijn kerstomaatjes, of anders smaaktomaten zoals Tasty Tom, Red Pearl of Roma Pearl. Doe de bloem met de olie, de eidooier en het zout in een kom en meng er 10 à 15 cl water door. Kneed tot je een stevig maar soepel deeg hebt. Vet een lekker grote taartvorm in met nog wat olie. Rol het deeg uit en bekleed er de vorm mee. Of druk de bal uit met je vingers. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaatjes doormidden en verdeel ze over het deeg, goed dicht tegen elkaar. Bestrooi met zout en oregano en verdeel er de olijven over. Bak de taart een half uur en eet lauw of koud. Tijdens het afkoelen is een glas pastis een goed Provençaals idee, maar de taart is het beste af met ...

Uit de keuken van Levine: Walnotenbrood uit de bbm (Honey Walnut Egg Bread)

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/10/walnotenbrood-uit-de-bbm-honey-walnut.html

... Walnotenbrood uit de bbm (Honey Walnut Egg Bread) de laatste weken gebruik ik de Panasonic weer wat vaker. Ik heb vaak 's avonds zoveel andere dingen te doen (zoals mijn blog bijwerken ....) en dan is de bbm toch wel makkelijk. Alles erin 'mikken' en je hebt er geen ...

Jeroen Meus - Simpele zeevruchtenschotel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/simpele-zeevruchtenschotel

... Simpele zeevruchtenschotel - Een “plat de fruits de mer” is altijd feestelijk. Let wel op één ding: koop de producten kraakvers, bewaar ze koel en serveer ze zo snel mogelijk. Met een bescheiden aantal verse producten uit de zee zet je in geen tijd een ...

Roti canai (en meer over heerlijk Maleisisch eten) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/roti-canai-maleisisch-eten/

... Roti canai (en meer over heerlijk Maleisisch eten) Roti canai Een heerlijk platbrood! Roti canai (spreek uit als 'roti chenai') wordt gegeten in o.a. Maleisië en Singapore en is geinspireerd op de Indiase roti of parata. Wie daar weleens is geweest heeft vast weleens ...