Resultaten voor fritten met biefstaek en champions

Gestoomde roullade met spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-roullade-met-spinazie

... Gestoomde roullade met spinazie - Leg de spinazieblaadjes op de aluminiumfolie. Leg het varkenslapje erbovenop en kruid af met peper en zout. Meng het gehakt met de helft van de fijngehakte champignons, de rozemarijn en een half teentje knoflook. Schik het gehakt op het ...

Gegrilde groenten met taboulé | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-groenten-met-taboule

... Gegrilde groenten met taboulé - Snijd alle groenten in gelijke stukken en rijg ze aan een stokje. Maak een sausje van het citroensap, de olijfolie, de kruiden, de geperste knoflook en de peper en smeer de groentebrochettes hiermee in. Rooster ze gedurende ongeveer 10 ...

Gestoomd taartje met sint-jacobsvruchten en ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-taartje-met-sint-jacobsvruchten-en-ganzenlever

... Gestoomd taartje met sint-jacobsvruchten en ganzenlever - Kook de koolbladen in hun geheel voor zo'n 2 minuten. Smelt wat boter en doe er de gesneden champignons bij, kruid met peper en zout. Haal het koolblad uit het water en spoel even onder koud water, ontdoe het van ...

Crèmetoetje met gezouten karamel | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/cremetoetje-met-gezouten-karamel/

... mpeltje van goudglanzend cafégeluk naast de Beurs. Brussel is een hel voor afslankers, met zijn wafels, zijn pralines, zijn fritten, zijn gebak en zijn vloed aan romige restaurants. Maar ik slank niet. Zodat ik van Wittamer een poezelig ogend taartje van gezouten karamel mee naar huis neem. Briljant natuurlijk. Dus Onno Kleyn ging naar Brussel en voor jullie is er niet eens een T-shirt! Als doekje voor het bloeden een toetje: Verwarm de oven voor op 180 °C en verhit de melk – pas op voor overkoken. Doe de suiker met 3 eetlepels water in een pan en verhit al roerend. Giet, als de kleur van de massa lichtbruin is, de melk erbij. Pas op, het spat! Roer tot de karamel opgelost is. Klop de eieren glad met het snufje zout in een grote kom. Haal de melk van het vuur en giet hem al kloppende met een garde door de eieren. Verdeel over 4 ovenschaaltjes. Zet die in een ovenslee in de oven en giet een laag kokend water in de slee. Bak de crèmes circa 30 minuten in de oven. Ze zien er misschien nog zacht uit, maar zijn gaar als een erin gestoken mes er droog uitkomt. Laat de crèmes afkoelen en zet minstens een uur in de koelkast. Draai de koekjes tot kruim met een machientje en strooi over de desserts.   Crèmedessert met gezouten karamel Voor 4 personen   350 ml volle melk 100 g suiker 2 eieren minisnufje zout 4 ovenschaaltjes 30 g fijne boterkoekjes, zoals crèpes dentelles ...