Resultaten voor frank fol recepten

Uit de keuken van Levine: Tijd voor appelvlaai

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/03/tijd-voor-appelvlaai.html

... Tijd voor appelvlaai Mijn dag stond vandaag in het teken van artsen, onderzoeken, een grote naald en uitslagen. Een vervelende dag, maar gelukkig met een goede afloop. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Eenmaal weer thuis ben ik de keuken ingedoken om iets lekkers ...

Jeroen Meus - Hete bliksem met varkenswangen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hete-bliksem-met-varkenswangen

... Hete bliksem met varkenswangen - Ter gelegenheid van frank Deboosere zijn pensioen maakt Jeroen de 'volwassen' versie van hete bliksem: zacht gegaarde varkenswangen in bruin bier, gebakken appelen en smeuïge puree. - Laat de oven voorverwarmen tot 18 ...

Masi Modello, nerveus rood uit Noordoost-Italië | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/masi-modello-nerveus-rood-uit-noordoost-italie/

... neuze antwoord daarop heet refosco. Een druif, precies. Een blauwe druif met een knerp, met een nerveus aroma dat scherpe tonen frank tegemoet treedt. Gall & Gall heeft een zinderende wijn met die refoscodruif in de schappen gezet. Hij is van Masi, een beroemd huis uit de Valpolicella, achter Verona, maar de eigenaars hebben oosterlijker in de Veneto wijngaarden waar die refosco zijn ranken spreidt, samen met andere regionale druiven als de raboso. De wijn heet Modello, en de 2009 trilt de neus in met vers zwart fruit. Sappig, natuurlijk, lekker fris, anders zou het geen Italiaanse wijn zijn, maar ook een bittertje en dan dat nerveuze, dat extra kwinkeltje, dat is wat hem zo aantrekkelijk maakt. Masi Modello delle Venezie 2009, Gall & Gall 6,49 euro. ...

Uit de keuken van Levine: Kookwinkels en een "Hazelnotenbrood"

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/02/kookwinkels-en-een-hazelnotenbrood.html

... Kookwinkels en een "Hazelnotenbrood" Zet mij in een kookwinkel en je ziet en hoort me de eerstkomende uren niet meer. Ik vind het heerlijk om langs alle stellingen, planken en schappen te lopen, ondertussen van alles op te tillen, aan te raken, om te draaien en van ...

Spongecake met vanilleroomijs met zoute pindanootjes en chocoladesaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spongecake-met-vanilleroomijs-met-zoute-pindanootjes-en-chocoladesaus

... Spongecake met vanilleroomijs met zoute pindanootjes en chocoladesaus - frank is een zoete bek, daarom maakt Sofie voor hem een heerlijk dessertje met chocolade, vanilleroomijs en pindanootjes. Heel eenvoudig en snel klaar!Tip: Sofie gebruikt een rechthoekige bakvorm ...

Uit de keuken van Levine: Koffiebroodjes / ronde Zwitserse koeken

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/07/koffiebroodjes-ronde-zwitserse-koeken.html

... Koffiebroodjes / ronde Zwitserse koeken   Afgelopen woensdag nam één van de deelneemsters aan de workshop croissants + stokbrood een paar kilo toerboter voor croissants voor me mee. In Nederland kan ik het tot op heden niet vinden, zij kocht het in België ...

Varkenskotelet met andijvie in kaassaus en gestoomde aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/varkenskotelet-met-andijvie-in-kaassaus-en-gestoomde-aardappelen

... Varkenskotelet met andijvie in kaassaus en gestoomde aardappelen - frank Vander linden heeft het niet voor witte saus. Sofie probeert hem toch te overtuigen met andijvie en een lekker stukje varkensvlees.Tip: Sofie gebruikte de basse-côte van het varken. Vind je dit ...

Eetlust – Aranka van der Pol | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/eetlust-aranka-van-der-pol/

... Aranka van der Pol, culinair journaliste bij de Telegraaf, schreef het boek Eetlust In gesprek met ‘s werelds topkoks. Grote namen komen voorbij en met ieder hoofdstuk wordt het spannender. Is de volgende ook zo’n gedreven gek of zit er hier en daar nog een normaal ...

Jeroen Meus - Koekjes voor De Warmste Week - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekjes-voor-de-warmste-week

... Koekjes voor De Warmste Week - De week voor Kerst is het in Vlaanderen toch altijd een paar graden warmer dan frank of Sabine hebben voorspeld dankzij De Warmste Week. Wil jij ook je steentje bijdragen door een koekenbak te organiseren? Ga dan aan de slag met dit s ...

Jeroen Meus - Kalfsvlees alla Milanese - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsvlees-alla-milanese

... Kalfsvlees alla Milanese - frank Sinatra was een man met goeie smaak. Jeroen leerde dat zijn lievelingskostje een Italiaanse klassieker was, op basis van dunne lapjes kalfsvlees. - 0. Pel de sjalotten en snipper ze in fijne brokjes. Snij ook de look in piepkleine stukjes. ...