Resultaten voor fondue van kalfsvlees

Fondue van rundercarpaccio

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fondue-van-rundercarpaccio

... savooi schoon en snijd ze in hapklare stukken. Maak ook de krielaardappelen schoon zonder ze te schillen.Breng de bouillon in de fonduepan aan de kook en giet vervolgens de inhoud in het fonduestel.Heerlijk bij een fondue van rundercarpaccio is een kant-en-klare zoetzure chilisaus. Je kan ook voor een zelfgemaakt currysausje gaan door een potje yoghurt 1 el mayonaisse een halve tl curry e ...

Fondue bourguignonne

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fondue-bourguignonne

... fondue bourguignonne - Voor deze fondue bourguignonne krijgen jouw gasten de keuze uit zelfgemaakte cocktailsaus, groene kruidensaus en knoflooksaus. Deze sausjes zijn perfect om vlees en groentjes in te dippen. - Maak eerst de sausjes.Meng de ingrediënten en bewaar ...

Chinese fondue

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chinese-fondue

... Chinese fondue - Chinese fondue - Was de prei en de shiitake en snijd ze in stukken. Was de spinazie en zwier droog.Snijd het vlees in dunne plakjes.Schik al deze ingrediënten samen met de lente-uitjes op een schaal.Breng de bouillon aan de kook eventueel ...

Chinese hotpot (Chinese fondue) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/chinese-hotpot-chinese-fondue

... Chinese hotpot (Chinese fondue) 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 5 kruidenbouillonblokjes 1 ui, in ringen 2 teentjes knoflook, geperst 400 g groenten: peultjes, paprikareepjes, ...

Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/vitello-tonnato-kalfsvlees-met-tonijndressing

... Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) - Bind het kalfsvlees op met touw zodat je een lange rol krijgt. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de pan en schroei het vlees dicht. Zet het vlees 15 à 20 min in een oven van 160°. Laat nadien goed afkoelen. Mix tonijn, ...

Kaasfondue met kruiden - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/kaasfondue-kruiden

... Kaasfondue met kruiden 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 400 ml droge witte wijn 2 eetlepels maïzena 350 g jong belegen kaas, geraspt 150 g roomkaas met kruiden ...

Kaasfondue met groene kruiden - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/kaasfondue/kaasfondue-groene-kruiden

... Kaasfondue met groene kruiden 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 11 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands bevat per portie575 kcal 29 g eiwit 41 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 1 teentje knoflook 300 ml droge witte ...

Kalfsvlees met knolselder en truffelsap | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/kalfsvlees-met-knolselder-en-truffelsap

... kalfsvlees met knolselder en truffelsap - In een pan laat je een flinke klont boter smelten. Je bestrooit het kalfsvlees met paprikapoeder. Doe dat van hoog genoeg, dan is het poeder beter verdeeld over je vlees. En nu bak je het vlees rustig af, terwijl je het af en ...

Fondue Bourguignonne - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/fondue-bourguignonne

... in blokjes 200 g entrecote, in blokjes ½ theelepel rozemarijn 1 eetlepel citroensap 1 liter arachide- of zonnebloemolie om te fonduen Voorbereiden Meng de wijn met het sinaasappelsap, de azijn, knoflook en tijm en leg de ossenhaas in de marinade. Laat de smaken ca. 1 uur afgedekt in de koelkast intrekken. Neem het vlees uit de marinade en laat uitlekken. Bereiden Meng de rozemarijn en het citroensap door de entrecote. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verhit de olie in een fonduepan tot 170 °C. Steek de stukjes vlees aan een fonduevork en bak ze g ...

Japanse fondue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/japanse-fondue

... Japanse fondue 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischJapans Ingrediënten 300-400 g groenten: wortel, broccoli, bloemkool, venkel, ui, pompoen, paprika zonnebloemolie desgewenst: sesamzaad ...