Resultaten voor flair

Heerlijke andijviestamppot met kalkoenspekjes, makkelijk te maken - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/makkelijke-andijviestamppot/

... eel lager vetpercentage. De spekjes bevatten slechts 5% vet. De Dindesse kalkoenspekjes geven deze simpele andijviestamppot extra flair én bite! Ga naar jouw dichtstbijzijnde Jumbo om ook eens deze kalkoenspekjes te proberen! Instructies Schil de aardappelen en snijd ze in kwarten. Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar. Intussen bak je de spekjes in een droge koekenpan uit. Schep de spekjes goed om zodat ze niet aanbakken. Giet de aardappelen af en giet de melk erbij, samen met het klontje boter. Pureer de aardappels met behulp van de stamper. Breng op smaak met peper en nootmuskaat en roer de andijvie er voorheen. Serveer de stamppot rauwe andijvie met de kalkoenspekjes. Advertorial - i.s.m. Dindesse kalkoenspekjes ...

Eetplezier: Simpele noodlesoep

http://eetplezier.blogspot.be/2012/01/simpele-noodlesoep.html

... kelig dooien, het mag van mij allemaal, als er maar iets gebeurt dat mijn hart warm houdt en mijn hoofd prikkelt. Dynamiek, durf, flair. Help, ik wil nog lang niet oud zijn. Pit dus. Liefst ook een beetje in mijn voeding. Met dit gerecht kun je naar hartenlust spelen met vuur. Hoe kleiner de pepers, hoe heter. Opgepast dus met madame Jeanette, de rode of  gele lampionachtige pepers! Voor alle pepers geldt: door de puntjes en de zaadjes te verwijderen, verdwijnt al een groot deel van hun pit. 1 ltr kippenbouillon 1 knoflookteen fijngehakt 1 stengel sereh rode peper (naar keuze dus) 6 bosuitjes flinke bos wilde spinaziebladeren 4 worteltjes noedels Kerf de serehstengel over de gehele lengte in met schuine sneden. Dit om meer smaak af te geven. Hak de pepers en knoflook ragfijn. Laat sereh, knoflook en peper(s) ten minste 1 uur trekken in de bouillon. Verwijder daarna de sereh. Snipper de bo ...

Eetplezier: Walnoten

http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/walnoten.html

... klei die bij oogsttijd de wegen spekglad maakt, het gebeier van de zondagsklokken, het gemis aan culturele hoogtepunten. Hectiek, flair, pionierszin, allemaal zaken die ik af en toe met karrenvrachten binnen zou willen rijden hier. Mocht ik iemand op zijn tenen staan: sorry, sorry! Als meisje van achter de Mariabeeldjes, ben ik kennelijk nog steeds zoekende naar een vlekkeloze ziel. Sla maar, dan keer ik je mijn wang toe ;-). Maar op één van die fraaie zomerdagen, als de wind zich gedraagt als ...

Jeroen Meus - Salade met scampi, appel en curry - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-scampi-appel-en-curry

... Salade met scampi, appel en curry - Wellicht is dit een voorgerechtje met een ouderwetse flair. Eén ding staat vast: de frisse salade met appel en versgebakken scampi is een smakelijk voorgerecht dat in geen tijd klaar is. Let er wel op dat je dit meteen serveert. ...

Mijn top 5 meest gebruikte kruiden » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/mijn-top-5-meest-gebruikte-kruiden/

... s je het mij vraagt! Een kleine hoeveelheid is genoeg om een hele batch koekjes, muffins of andere desserts meteen een pakje meer flair te geven. Recepten met vanille: Vanille cupcakes, confituurkoekjes, plattekaastaart met speculaasbodem, ontbijttaartjes met kersen 5. Paprikapoeder Tot slot graag nog een ode aan paprikapoeder, aangezien dat dit het kruid is dat ik misschien al het langste gebruik. Ook paprikapoeder past bij bijna elk gerecht, geeft het wat pit, diepte en het ziet er nog mooi uit ook! Heb je trouwens de gerookte variant al eens geprobeerd? Als je van spicy houdt dan kan deze zeker niet ontbreken in je kastje. Recepten met paprikapoeder: Kaasstengels, goedgevulde chili con carne, fleurige fish taco’s, Turkse pizza,  Zalmmousse Uiteraard gebruik ik peper en zout elke dag in de meeste van mijn gerechten. Maar als 2 van de 5 toppers hierdoor al in beslag genomen werden, was het niet zo’n heel interessante post geweest natuurlijk. ;) Welke kruiden gebruiken jullie het meest? ...