Resultaten voor fishsticks met preistoempdagelijkse kost verleden week jeroen meus

Fishsticks | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks

... bloem en klop de overtollige bloem eraf. Te veel bloem zorgt voor een bloemsmaak en veroorzaakt gaten in het korstje, waardoor de fishsticks te veel vet zouden opnemen. Haal de vis vervolgens door het eigeel en ten slotte door het paneermeel. Zet de fishsticks minstens 30 minuten in de koelkast zodat ze kunnen opdrogen. Dek ze zeker niet af met folie, want dan worden ze week. Frituur de peterselie heel kort en laat uitlekken op keukenpapier. Zet zeker een deksel op de frietketel, want kruiden bevatten zeer veel water dat spat tijdens het bakken. Frit ...

Jeroen Meus - Koekjes voor De Warmste Week - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekjes-voor-de-warmste-week

... Koekjes voor De Warmste week - De week voor Kerst is het in Vlaanderen toch altijd een paar graden warmer dan Frank of Sabine hebben voorspeld dankzij De Warmste Week. Wil jij ook je steentje bijdragen door een koekenbak te organiseren? Ga dan aan de slag met dit supereenvoudig ...

Fishsticks van pladijsfilets

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fishsticks-van-pladijsfilets

... lstukjes.Frituur de stukken vis 4 à 5 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.  Serveer de fishsticks samen met het witloofslaatje en verse frietjes ...

Fishsticks met tartaarsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fishsticks-met-tartaarsaus

... olie in een beker en mix tot een mayonaise. Voeg hier de peterselie, kappertjes, de gehakte sjalot en het ei aan toe. Frituur de fishsticks op 180°C of bak ze goed bruin in een pannetje in wat arachideolie. Serveer met de tartaarsaus. Ingrediënten 2 el water 2 eigelen 1 ei 2 el azijn 1 el mosterd 4 velletjes brickdeeg 4 dl plantaardige olie 2 el gehakte peterselie 400 gr kabeljauwhaasje 1 el gehakte kappertjes 1 gehakte sjalot 1 gekookt ei ...

Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus

... e water peterselie gekookt eitje arachideolie : 500 ml mosterd : 1 el kabeljauwhaasje brickdeeg kappertjes Directions: 1. Voor de fishsticks: Neem een brickdeeg en snij het in 4 gelijke delen. Leg een gesneden brickdeeg met de punt naar boven en wrijf het in met het eigeel dat met een scheutje water gemengd is. Snijd het kabeljauwhaasje in kleine stukjes en leg het onderaan het gesneden en ingewreven brickdeeg. Kruiden met peper en zout. Rol het brickdeeg dicht. H ...

Fishsticks met kruidensausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fishsticks-met-kruidensausje

... fishsticks met kruidensausje - Snijd de kabeljauw in reepjes van 2 op 5 cm. Leg deze reepjes in het brickdeeg en kleef ze dicht met een beetje eigeel. Meng de mayonaise samen met de yoghurt, de kappertjes, de peterselie, het ei en de sjalot tot een sausje. Frituur de kabeljauw ...

Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fishsticks-van-pladijs-met-dragonmayonaise

... fishsticks van pladijs met dragonmayonaise - Fileer de pladijs. Wentel ze in bloem, het eigeel en dan in het paneermeel. Frituur op 180°. Meng de mayonaise met de yoghurt en de dragon. Pluk de peterselie en frituur ze op 180°. Serveer de pladijs met citroen, de gefrituurde ...

Fishsticks van zalm met spinazie- en erwtenstoemp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/fishsticks-van-zalm-met-spinazie-en-erwtenstoemp

... ie, ui en erwtjes.Werk af met melk en peper en zout naar smaak. Snij een halve bot bieslook fijn en meng onder de stoemp. Voor de fishsticks: Maak paneermeel van de volkorenbeschuiten.  Neem drie schalen: een met volkorenbloem, eiwit en volkoren paneermeel.Voeg ook een beetje zout toe bij het eiwit. Roer los. Tip: gooi het eigeel niet weg. Meng het met wat yoghurt of room en bak er een lekkere omelet van.  Kruid de zalm met peper en zout en snij in reepjes. Paneer de reepjes: haal eerst door de volkorenbloem, dan door het eiwit en tenslotte door het paneermeel. Bak de visreepjes in een centimeter arachideolie. Ongeveer 2 minuten langs elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier.Serveer de stoemp met de fishsticks. voor meer recepten ga na ...

Recept voor vissla met fishsticks van tarbot | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vissla-met-fishsticks-van-tarbot

... en vork en roer er enkele eetlepels mayonaise onder. Doe de kruiden erbij, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast. maak de fishsticks: Verwarm de friteuse op 175°C. Snijd de tarbot in mooie staafjes en kruid met peper en zout. Haal door de bloem en klop goed af. Klop het eiwit los en haal de tarbotstaafjes erdoor. Haal de staafjes door het paneermeel en frituur in enkele minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout. werk af: Verdeel de vissla over de borden en werk af met enkele jonge scheuten en lavas. Rasp er een beetje citroenschil over en leg er enkele grijze garnalen bij. Serveer samen met de fishsticks. Ingrediënten voor 2 personen 250 gkabeljauw 200 gtarbot 1 ei, dooier en wit gescheiden 1/2 elmosterd 100 mldruivenpit- of zo ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html

... Dagen zonder Vlees: week 2 week 2 van de Dagen Zonder Vlees was alweer geen denderend succes. Eigenlijk hebben we niet zoveel minder vlees of vis gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). Dag ...