Resultaten voor financiers met amandelschilfers

Financiers met vijgen en Tête de Moine | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/financiers-met-vijgen-en-tete-de-moine

... financiers met vijgen en Tête de Moine - Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de boter. Zet apart. Meng in een kom het amandelpoeder, de bloem, de tijm en de rozemarijn. Voeg peper toe. Klop de eiwitten stijf. Schep ze voorzichtig door de droge ingrediënten. Voeg de ...

Financiers met chocolade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/financiers-met-chocolade

... financiers met chocolade - Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng het amandelpoeder, de suiker en de bloem met de klopper van de keukenrobot. Voeg het eiwit er in één beweging aan toe terwijl het toestel op matige snelheid draait. Vermeng de gesmolten boter met de choc ...

Clafoutis met peren en amandelschilfers | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-peren-en-amandelschilfers

... Clafoutis met peren en amandelschilfers - Smeer de bakvorm in met boter. Schil de peren, snijd ze in stukjes en leg ze in een ovenschotel. Breng de melk en de room aan de kook. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit schuim. Voeg de kokende melk/room eraan toe. G ...

Financiers met chocolade - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/financiers-met-chocolade

... financiers met chocolade By: Sofie Dumont Gepubliceerd: 11 mei 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: amandelpoeder : 100 gr suiker : 150 gr bloem : 35 gr eiwitten : 5 boter, gesmolten : 140 gr pure chocolade, gesmolten in de boter (een nachtje ...

Amandelkoekjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/amandelkoekjes-0

... Amandelkoekjes - Meng de minarine met de stevia, het eiwit, de melk, de amandelessence en de 30 gr amandelschilfers. Voeg de bloem toe en kneed met de hand tot een deeg. Laat opstijven in de koelkast. Rol het deeg uit op het bakpapier en snijd rondjes van 1 cm. Bestrooi ...

Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flensjes-met-gebakken-appel-en-amandelschilfers

... Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers - Maak een kuiltje in de bloem en stort er de eitjes in. Roer er geleidelijk de melk onder. Smelt de boter en roer die er ook onder. Voeg ook het snuifje zout toe. Zeef het beslag en laat het even in de koelkast rusten. Sc ...

Amandine | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/amandine

... Amandine - Verwarm de over voor op 180°C. Meng alle ingrediënten en doe het geheel in een ingevette bakvorm. Bak de amandine ongeveer een halfuur in de oven. Laat afkoelen en werk af met amandelschilfers. Ingrediënten 125 gr amandelpoeder 100 gr bruine suiker 1 soepl ...

Recept voor espuma met amaretto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto

... bereiden: Meng alle ingrediënten, behalve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet het ...

Crème anglaise met abrikozen en dadels | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/creme-anglaise-met-abrikozen-en-dadels

... Crème anglaise met abrikozen en dadels - Kook de melk met het opengesneden vanillestokje. Klop de eigelen met de suiker wit. Meng de opgeklopte eigelen onder de melk. Roer het geheel 5 min. op een zacht vuurtje (vaneren). Kleur ondertussen de amandelschilfers in de ove ...

Panna cotta van amandelmelk en druiven | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-amandelmelk

... Panna cotta van amandelmelk en druiven - Week de gelatineblaadjes gedurende 3 minuten in koud water. Snijd de vanillestok in de lengte open. Breng de melk samen met de amandelmelk, de suiker en het vanillestokje aan de kook. Haal het vanillestokje eruit en los de stevig ...