Resultaten voor feestsoepen jeroen meus soepmet garnituur

Jeroen Meus - Kaasplank met garnituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaasplank-met-garnituur

... Kaasplank met garnituur - Kaas met wijn is een klassieke winner voor een gezellig diner. Het is helemaal niet nodig om een indrukwekkende kazencollectie aan te bieden. Hou het simpel, en kies een vijftal diverse kazen met karakter, met een geschikt rood wijntje en/of een ...

Tournedos met garnituur Richelieu | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tournedos-met-garnituur-richelieu

... Tournedos met garnituur Richelieu - Breng 4 grote aardappelen met pel aan de kook. Maak de vulling voor de garnituur: snij de sjalot en de rest van de champignons fijn. Doe een klontje boter in een kleine pan of pot en laat goed aankleuren. Voeg de fijngehakte sjalot eraan ...

Jeroen Meus - Kippenbouillon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenbouillon-0

... Kippenbouillon - Deze kippenbouillon is de ideale basis voor allerhande van Jeroens favoriete soepen en sauzen. Een tip: voorzie altijd een grote portie. Wat je niet meteen nodig hebt, vries je in voor latere bereidingen. - Kippenbouillon Kopieer het recept voor groentebouillon, ...

Jeroen Meus - Chowder met mais en klipvis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chowder-met-mais-en-klipvis

... Chowder met mais en klipvis - Deze zijdezachte Noord-Amerikaanse aardappelsoep wordt geserveerd in een broodje en krijgt een hoop garnituur mee zoals bakkeljauw, mais en fijngesneden groenten.  - Laat een flinke klont boter smelten in een pot. Pel de uien en de look, ...

Jeroen Meus - Maïssoep met kip en chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/maissoep-met-kip-en-chorizo

... Maïssoep met kip en chorizo - Soms kan een grote kom soep met een boterham het perfecte avondeten zijn. Deze dikke, romige maïssoep bijvoorbeeld met veel kruiden en met kip en chorizo als garnituur. Geen alledaagse smaken, maar wel iets om zeker een keer te proberen. - ...

Jeroen Meus - Gebakken pladijs met tartaarsaus, puree en tuinkers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-pladijs-met-tartaarsaus-puree-en-tuinkers

... Gebakken pladijs met tartaarsaus, puree en tuinkers - Een rasechte klassieker in de keuken van Dagelijkse kost. Kraakverse gebakken vis, een smeuïge puree en verse tartaarsaus. Dit is echt de moeite om thuis eens te maken!  - Schil de aardappelen, snijd ze in ...

Jeroen Meus - Chowder met gerookte ossentong, maïs en chili - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chowder-met-gerookte-ossentong-mais-en-chili

... Chowder met gerookte ossentong, maïs en chili - Chowder is een dikke, gebonden soep die wordt afgewerkt met room. Het traditionele recept voor chowder komt uit de Verenigde Staten waar de soep vaak geserveerd wordt in een uitgehold brood.Jeroen maakt een fluweelzachte chowder ...

Jeroen Meus - Kervelsoep met pastinaak en gerookte ossentong - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kervelsoep-met-pastinaak-en-gerookte-ossentong

... Kervelsoep met pastinaak en gerookte ossentong - Een zieke in huis? Dit is zo’n soepje waar je helemaal van opkikkert. Het vergt wat snijwerk, maar hoe meer groenten, hoe beter! Wie niet houdt van ossentong, kan de soep wat extra kracht geven met enkele sneetjes gerookte ...

Jeroen Meus - Nachoschotel met rundsvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/nachoschotel-met-rundsvlees

... Nachoschotel met rundsvlees - Deze nachoschotel is voor jeroen echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar een goede film kijkt. De basis is een snelle, eenvoudige chili waar we een zak nacho’s bij doen. Daar gaat ...

Jeroen Meus - Komkommersoep met gerookte kip en munt - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/komkommersoep-met-gerookte-kip-en-munt

... Komkommersoep met gerookte kip en munt - Komkommer eten we doorgaans koud, maar de groente is ook perfect geschikt om er soep van te maken. Als smaakmaker gebruikt jeroen kippenbouillon, kippenreepjes voor de garnituur en nog wat pittige feta en verse munt. Zo krijgt de zachte ...