Resultaten voor fazant filet jeroen meus witloof

Jeroen Meus - Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-fine-champagne-met-witloof-en-pommes-gaufrettes

... agne met witloof en pommes gaufrettes - Af en toe haalt jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige 'fine champagne' saus is daar een schoolvoorbeeld van. 'Fine champagne' heeft trouwens niets met champa ...

Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes

... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en kruid ...

Fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en cornes de gattes-aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fazant-met-gebakken-witloof-cognac-cremesaus-en-cornes-de-gattes

... fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en cornes de gattes-aardappelen - Brand de pluimpjes van de fazant af met een bunsenbrander. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bestrijk de fazant met boter, en kruid met peper en zout. Leg de fazant in een braadpot, ...

Fazant met witlof, rollade van fazant met savooikool | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fazant-met-witlof-rollade-van-fazant-met-savooikool

... fazant met witlof, rollade van fazant met savooikool - Bereiding van de fazant: Klop twee ontbeende fazantenbillen plat. Kruid ze met peper en zout. Leg ze op vier geblancheerde koolbladen en vervolgens op een ingeboterde aluminiumfolie. Vorm een rollade van de folie. ...

Jeroen Meus - Fazant met cognacsaus, wintergarnituur en kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-met-cognacsaus-wintergarnituur-en-kroketten

... fazant met cognacsaus, wintergarnituur en kroketten - Pièce de résistance van dit kerstmenu is overduidelijk de fazant met cognacsaus, wintergarnituur en kroketten.extra materiaal:een frietketel met arachideolieeen zeef  - 0. Vraag je poelier om een fazant met ...

Fazant met witloof, spruitjes, rösti-aardappelen en roomsaus met Orval | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fazant-met-witloof-spruitjes-rosti-aardappelen-en-roomsaus-met-orval

... e hazelnootpoeder, het zout en de zachte boter onder de droge massa. Kleur eventueel wat bij met zwarte kleurstof Sosa. Voor de fazant (B): Leg de fazantenfilets in een schaal met het bier, boter en peper en zout. Overdek met plasticfolie. Laat 1 uur marineren. Dep de filets goed droog en bak ze heel kort op een hoog vuur. Laat 7 minuten verder garen op een zacht vuur. Voor het witlofpunt (C): Beboter de bodem van een kookpot en leg de witlofstronken naast elkaar. Giet een klein scheutje water over de stronken samen met het citroensap. De witlofstronken mogen niet onder water staan. Kruid het witlof met peper en zout en dek af met boterpapier. Gaar gedurende 10 minuten op een zacht vuur en laat afk ...

Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras

... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...

Fazant opbakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken

... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit nu ...

Fazant op klassieke wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/fazant-op-klassieke-wijze

... fazant op klassieke wijze - Kruid de binnen- en buitenkant van de fazant. Ook de binnenkant want daar moet ook smaak uit komen: als je alleen de buitenkant kruidt, zal alles te flauw smaken. Ik doe ook een soeplepel Fama mee in de fazant zodat hij wat smeuïger wordt. ...

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons

... pakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat alles gedurende 5 minuten meebakken. Blus met het water en voeg er de kippenbouillon en room aan toe. Laat 1,5 à 2 uur garen op een zacht vuurtje tot het vlees mooi gaar is. Voe ...