Resultaten voor fazant filet braden

Stoofpot van fazant met wintergroenten | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoofpot-van-fazant-met-wintergroenten

... Stoofpot van fazant met wintergroenten - Haal de billen en de borsten van de fazant. Hak de karkas in stukken en bak aan in Alpro bakken en braden tot alles mooi bruin is. Bevochtig met water en laat inkoken. Bevochtig nogmaals met water en voeg er de PH wild bouill ...

Schorsenerensoep met fazant - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schorsenerensoep-met-fazant

... Schorsenerensoep met fazant By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: schorseneren : 12 fazant : 1 water : 2 l aardappel : 1 ui : 1 prei : 1/2 PH Groentebouillon : 1 el citroensap truffelpuree : 1 ...

Fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en cornes de gattes-aardappelen | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fazant-met-gebakken-witloof-cognac-cremesaus-en-cornes-de-gattes

... fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en cornes de gattes-aardappelen - Brand de pluimpjes van de fazant af met een bunsenbrander. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bestrijk de fazant met boter, en kruid met peper en zout. Leg de fazant in een braadpot ...

Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras

... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een ...

Fazant opbakken | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken

... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit ...

Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes

... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en ...

Fazant met witlof, rollade van fazant met savooikool | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/fazant-met-witlof-rollade-van-fazant-met-savooikool

... fazant met witlof, rollade van fazant met savooikool - Bereiding van de fazant: Klop twee ontbeende fazantenbillen plat. Kruid ze met peper en zout. Leg ze op vier geblancheerde koolbladen en vervolgens op een ingeboterde aluminiumfolie. Vorm een rollade van de foli ...

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons

... pakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat alles gedurende 5 minuten meeb ...

Fazant op klassieke wijze | VTM Koken

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/fazant-op-klassieke-wijze

... fazant op klassieke wijze - Kruid de binnen- en buitenkant van de fazant. Ook de binnenkant want daar moet ook smaak uit komen: als je alleen de buitenkant kruidt, zal alles te flauw smaken. Ik doe ook een soeplepel Fama mee in de fazant zodat hij wat smeuïger word ...

Fazant op klassieke wijze - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/fazant-op-klassieke-wijze

... nt op klassieke wijze By: Albert Verdeyen Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fazant : 1 peper en zout provencaalse kruiden ui (dik gesneden) : 1 peterselie boter Directions: 1. Kruid de binnen- en buitenkant van d ...